Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Şanlıurfa’da gövde gösterisi yaptı
Şanlıurfa'dayaklaşan yerel seçimler öncesi Ak Parti'den Şanlıurfa Belediye Başkan adayı olan Celalettin Güvenç bugün Bakan Faruk Çelik ile Şanlıurfa'ya geldi. Havaalanına gelen binlerce vatandaş Güvenç ve Çelik ile tokalaşmak için izdiham yarattı. 
GAP Havaalanında karşılanan binlerce kişi tarafından karşılanan Celalettin Güvenç ve Bakan Faruk Çelik havaalanından çıkarken zor anlar yaşandı. VIP salonuna sığmayan onlarca kişi ise uçakların pistine çıkarıldı. Güvenç'i burada karşılayanlar sarılarak tebrik etti. Şanlıurfaspor taraftarların, da aralarında bulunduğu karşılama törenin ardından Bakan Çelik ve Güvenç Ak Parti il başkanlığına doğru harekete geçti Hava alanı Şehir Merkez arasındaki bakan 40 Km yolu yaklaşık 2 saatte alabildi.
Bakan Faruk Çelik:  İl binasının önünde vatandaşlara seslenen, Şanlıurfa’nın Gaziantep’i geride bırakacağını söyledi. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç bugün Şanlıurfa’ya geldi.  Şanlıurfa’da Partisinin önünde vatandaşlara hitap eden Faruk Çelik, Şanlıurfa’da kalkınma olacağını ve Şanlıurfa’nın Gaziantep’i geride bırakacağını söyledi. bakan Şanlıurfa artık Büyük şehir onun için tüm sorunları Ankara’ya gitmeden buradan halete cağız ben Bursa,dan gelirken hiçbir yabancılık Çekmedim siz beni birinizden biri olarak kabul etiniz  Belediye Başkan adayınız Şanlıurfa’nın sorunlarını bilen biri  kanunu nizamı bilen biri onun için ben Celalettin beye desteklemenizi istiyorum bugüne kadar ne dedikse hepsini yaptık artık Şehirler yarışıyor bizim hedefimiz önce Gaziantep.i geride burkmaktır diye konuştu  Bakan merkez İlçelerin,de ziyaret etti
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49