Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

AK Parti Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları Açıklandı

Herkesin dört gözle beklediği AK Parti Şanlıurfa ilçe adayları açıklandı. İL Başkanlığı kendi sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşım ile ilçe adaylarını açıkladıklarını belirtti. Öyle ki 2 merkez olmak üzere toplam 9 ilçenin mevcut başkanları aday gösterilmedi ve yerlerini başka isimlere bıraktı.

AK Parti ile MHP’nin ittifakı gereği Harran ilçesi MHP’ye verildi. MHP’nin Harran adayı ise Mahmut Özyavuz olarak belirlendi.

31 Mart yerel seçim heyecanı devam ediyor. Şanlıurfa’da il Başkanlığı tarafından açıklanan ilçe adayları arasında oldukça değişiklikler yapılmış durumda. Öyle ki merkez ilçelerde Eyyübiye belediyesinde Mehmet Ekinci yerine Mehmet Kuş, Haliliye ilçesinde ise mevcut başkan Fevzi Demirkol yerine Mehmet Canpolat aday gösterildi. Karaköprü ilçesi ise tekrardan Metin Baydilli’ye emanet edildi. İlçe adayları için sürekli tansiyonun yüksek olduğu AK Parti Şanlıurfa’da beklenen değişiklikler yapılmazken, gelen tepkiler üzerine listeler yine genel merkezin istediği doğrultuda oldu.

Diğer ilçelere bakıldığında oldukça değişiklikler yapılımmış durumda. Özellikle Ceylanpınar Belediye Başkan’ın tekrardan aday gösterilmemesi ve yerine Abdullah Aksak’ın aday gösterilmesi oldukça şaşkınlık yarattı. Öte yandan Siverek ilçesinde de mevcut başkan Resul Yılmaz’ın yerine Şeyhmus Aydın aday gösterildi.

Kayyumda olan ilçe beledilerinde ise durum şu şekilde; Bozova’da Suphi Aksoy, Halfeti’de Şeref Albayrak, Suruç’ta Mustafa Yüksel, Viranşehir ise Salih Ekinci aday gösterildi.

İşte tüm ilçelerin adayları:

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül

Akçakale: Mehmet Yalçınkaya

Birecik: Mahmut Mirkelam

Bozova: Suphi Aksoy

Ceylanpınar: Abdullah Aksak

Eyyübiye: Mehmet Kuş

Halfeti: Şeref Albayrak

Haliliye: Mehmet Canpolat

Hilvan: Aslan Ali Bayık

Karaköprü: Metin Baydilli

Siverek: Şeyhmus Aydın

Suruç: Mustafa Yüksel

Viranşehir: Salih Ekinci

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49