Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı'ndan istifa açıklaması!

İstifalara dair AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı yazılı açıklama yaptı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

AK Partimiz İl Yönetim Kurulu Toplantısında alınan kararla, partimize mensup Belediye Meclis Üyelerinin partimiz tüzük ve yönetmeliklerine aykırı hareketler ve tutumlar sergilemesi neticesinde kesin ihraç kararıyla disipline sevk edilmiştir. AK Parti bir dava partisidir, AK Parti her yönüyle kurumsal bir partidir. Bu anlamda da partimizin disiplin organı ivedi bir şekilde çalışmaya başlamıştır. Her bir Parti mensubu parti tüzüğüne parti adabına uymak durumundadır. 24 Haziran seçimlerinde bahsi edilen arkadaşlarımız bölgelerindeki seçim çalışmalarında partimizin dışında hareketler ve tutumlar sergilemişlerdir. Adı geçen Meclis üyelerimiz sosyal medyada ve internet ortamında yaptıkları paylaşımlar kamuoyu tarafından bilinmektedir. Bu sebeple altı Meclis Üyesinden sadece Mahmut Gündoğdu’nun istifa dilekçesi elimize ulaşmış fakat diğer arkadaşlarımızın (Mustafa Aygat, Mustafa Şahin, Cuma Elma, Zeki Kırgıl, İmam Tanrıkulu) istifa dilekçeleri veya istifa ile ilgili herhangi bir belge partimize ve ilgili birimlerimize henüz ulaşmamıştır. Bu meclis üyesi arkadaşlarımız disiplin kuruluna yönetim kurulumuzun aldığı kararla sevk edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur…

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanlığı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49