Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesini ziyaret etti

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat yeni görevinin ardından TÜMSİAD Şanlıurfa Şubesine ziyarette bulundu. TÜMSİAD Yönetim Kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette iş dünyasındaki gelişmeler ele alındı.

Ziyarette görüşlerini dile getiren AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat kendisinin de Şanlıurfa iş dünyasının bir ferdi olduğunu söyleyerek, bu durumunu Şanlıurfa adına avantaja çevirmek için gayret edeceğini belirtti. Şanlıurfa’nın birçok avantaja sahip bir kent olduğu halde bu avantajlarını hakkıyla kullanamadığını ifade eden Polat, “Şanlıurfalı bir MKYK üyesi olarak memleketime hayırlı hizmetlerde bulunmayı ilke edinmiş birisiyim. Bugüne kadar hem Şanlıurfalı bir iş kadını olarak hem de STK’larda aldığım görevler itibariyle edindiğim tecrübeleri şehrim adına avantaja çevirmek için elimden geleni yapacağım. Sivil toplum kuruluşlarıyla çok sıcak diyalogumuz her zaman devam edecek. Fikirlerimizi projelere çevireceğiz ve takibi için gayret sarf edeceğiz. İş dünyasının fikirleri bizim için çok önemlidir. Bu fikirleri değerlendirip olumlu ve somut neticeleri elde edinceye kadar çabamız devam edecek” dedi.

Ziyaret hakkında değerlendirmede bulunan TÜMSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı M.Sadık Sade, Şanlıurfa iş dünyasından bir kişinin siyasetin merkezinde görev almasının önemine dikkat çekti. Başkan Sade, “Şanlıurfa’nın sorunlarını ve taleplerini yüksek perdeden iletmek için Ankara’da önemli noktalarda insanlara her zaman ihtiyacımız var. Bu açıdan bakıldığında Vildan Polat’ın MKYK Üyeliği görevi bizim için oldukça önemlidir. İçinden geçtiğimiz sıkıntılı günlerin sayılı olduğuna inanıyoruz. Bizler bu sıkıntılı günlerin sona ereceğine dair inancımızı muhafaza ediyoruz. Bugüne kadar umudumuzu hiç yitirmedik, şartlar ne olursa olsun yitirmeyeceğiz de.. Yapmamamız gereken tek şey biraz fedakârlıkla sıkıntılı dönemleri atlatmaktır. Ülkemiz için fedakârlık yapmak gerektiğinde hep ön safta olmaya dikkat ettik. Bundan sonra da tavrımız bu şekilde olacak. Hükümetimizin ekonomik sıkıntılarla ilgili uygulamalarını yakından takip ediyor ve destekliyoruz. Kamu harcamalarının kısıtlanması fikrini benimsemekle birlikte, Şanlıurfa’nın bazı elzem projelerinin kapsam dışında tutulması gerektiğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48