Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Milletvekili Halil Özcan’a önemli görev

Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Halil Özcan, yeni dönemde de daha önce yürütmüş olduğu TBMM İdare Amiri görevini yürütecek.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan da TBMM İdare Amiri olarak görevlendirildi. Özcan aynı zamanda Türkiye Suudi Arabistan Parlamentolararası Dostluk Grubu Başkanı görevini yürütüyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Ak Parti Milletvekili Halil Özcan şu ifadeleri kullandı:

“Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ve AK Parti Grubumuzun önerisiyle yeni dönemde de TBMM İdare Amirliği görevini üstlenmiş bulunmaktayız. Bizlere bu kutlu görevi layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere AK Parti Grup Başkanlığımıza, Milletvekillerimize, dava arkadaşlarımıza ve aziz milletimize teşekkürü bir borç bilirim”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49