Öne Çıkanlar sosyal medya Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güven'in 15 Temmuz Mesajı

Bir bireyi farklı bir kültürde yetiştirebilirsiniz. Ama bütün toplumu tarihi değerlerinden uzaklaştırarak farklı bir toplum haline dönüştüremezsiniz” diyen Başkan Güven, Dünya'da ve Türkiye’de birilerinin şekillendirdiği bir toplum oluşturulması yerine, barışı, huzuru ve herkesin inandığı gibi yaşayabilmesini arzu ettiklerini söyledi. Gelişen, kalkınan bir Türkiye’nin bazı kesimler tarafından arzu edilmediğini dile getiren Güven, şöyle konuştu;

“Bu millet, 15 Temmuz’da her türlü teçhizata ve güce sahip darbecilere karşı durabilmeyi gösterdi. Bu duruş, dünya milletlerine de bir örnek teşkil etti. Bu nedenle 28 Şubat ve 15 Temmuz’un hafızalarda zinde olarak kalması gerekiyor. Çünkü o günlerde bu toplumun kendi bireyleriyle mücadele edildi. Siz değerli, yürekli insanlar samimiyetinizi ve imanınızı ortaya koyarak, ‘Çanakkale Geçilmez’ der gibi ‘Bu davadan geçilmez’ dediniz.

“Rabbimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza güç kuvvet versin. Onun sağlam iradesi ve duruşu arkasından bizleri koşturdu” ifadesini kullanan Güven, “Biliyoruz ki darbeler zayıf ve gergin toplumlarda başarılı olur. Güçlü iradesi ve imanı olan toplumlarda başarılı olması mümkün değildir. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Kahraman gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Bu topraklarda Aziz Şehitlerimizin hatıraları, canları pahasına verdikleri mücadelenin izleri var.

Bu vatan, bu bayrak bizim şerefimiz.

Koruyacağız; 15 Temmuz’u unutmayacağız, unutturmayacağız. şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49