Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor 1 yaralı sergı sanlıurafspor

Bu haber kez okundu.

AK Parti ilçe binasına saldırı anı
Şanlıurfa AK Parti Eyyübiye ilçe binasına 23:20'de ilçe binasına gelen 2 terörist ilçe binasına saldırını anı ve görevli polisin müdahalesi güvenlik kamerasına yansıdı.
 Geçtiğiz hafta Eyyübiye ile binasına bombalı saldırı anı güvelik kamerasına yansıdı. R.Ç. isimli terörist camı kırıyor. S.Ç. bayan terörist ise bombayı atıyor. Saldırı anında görevli polis olaya karşılık veriyor. Olay sonrası 3 saldırgan bir kadın yaralı mezarlıkta onları oraya taşıyan kişiyle birlikte yakalandı. olayın ardından Balıklıgöl devlet hastanesine 2 polis şehit edilmesiyle birlikte yapılan operasyonda 3 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınan Ö.A, V.D. S.K. ve R.Ç' kişi Emniyetteki sorguların ardından yoğun güvenlik önlemeleri altında  örgüt üyesi olmak kurmak ve yönetmek, kamu görevi nedeniyle iki kişiyi öldürmek, taşınması yasak madde bulundurmak ve kullanmak sucundan sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49