Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Ak Parti ilçe adayları görücüye çıktı

Ak Parti Şanlıurfa ilçe adaylarını GAP Arena Kapalı Spor Salonu'nda yoğun katılım ile tanıttı.

GAP Arena Kapalı Spor Salonu’nda Ak Parti’nin Şanlıurfa İlçe Belediye Başkan Adayları tanıtıldı. Tanıtıma Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Ak Partili Milletvekilleri ile İlçe teşkilatları katıldı. 5 bin kişi kapasiteli spor salonu, doldu taştı. Salona Milletvekilleri ve adaylarla birlikte giren Bakan Faruk Çelik, salondakilerin coşkusu ile karşılandı.

Aday tanıtım toplantısının açılış konuşmasını İl Başkanı Yusuf  Eğilmez yaptı. Eğilmez, 30 Mart günü Ak Partililerin desteği ile 14 ilçede seçimleri kazanacaklarını söyledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Celalettin Güvenç, "Artık bu coğrafyada Türkü, Kürdü, Arapı birbirine düşüremezsiniz. Silahlar patlatamazsınız. Yeter artık, kavga bitsin, savaş bitsin. Artık barış zamanı. Artık kardeşlik ve bu ülkeyi büyütme zamanı. Bu ülkenin önünü açma zamanıdır. Bu ülkeyi dünya lideri ülke yapma zamanıdır" dedi.

Güvenç’in ardından salonu tıklım tıklım dolduran binlerce kişiye hitaben konuşan Bakan Çelik ‘‘30 Mart seçimlerinin huzur, barış, kardeşlik geçmesini ve ülkemiz için, Şanlıurfa için hayırlı olmasını Allah’tan temenni ediyorum’’ şeklinde konuştu.

 Çelik ‘‘11 yıldır iktidardayız. Üç tane genel seçim, iki referandum, iki de yerel seçim yaptık. Şimdi üçüncüsüne gidiyoruz. Bu 11 yıl içerisinde milletimizin teveccühünü kazandık. Her defa Şanlıurfa Ak Parti’ye sahip çıktı. Her defasında Türkiye Ak Parti’yi bağrına bastı ve biz de başta Sayın Başbakanımız olmak üzere onun çalışma arkadaşları olarak ne söz verdiysek onu yerine getirdik. Her defasında milletin karşısına çıktı ve milletimizden oy isterken milletimize karşı mahcup olacak hiçbir şey yapmadık. Söz verdiğimiz şeyleri bir bir yerine getirdik. Milletimize nefer, kalkınmak ve gelişmek için adeta seferber olduk. 11 yıl içerisinde o kadar çok şey yaptık ki, birçoğunu unuttunuz. Paradan altı sıfırı biz attık. Enflasyonu 35’lerden tek haneli rakamlara biz indirdik. Duble yolları biz yaptık. Hastaneler cefa kapısı olmaktan çıktı, şifa kapısı olma dönemi bizim dönemimizde başladı. İMF’yi kapı dışarı biz ettik; Ak Parti kadroları olarak biz gerçekleştirdik. Yatırımlarda doğu batı ayrımını kaldırdık. Türkiye’nin her yerine yatırım yapılması için birliği, beraberliği ve kardeşliği sağladık. Ne dediysek yerine getirdik’’.

 Konuşmaların ardından Ak Parti’nin İlçe adayları tanıtımına geçildi. Adaylar, salondakilerin alkış ve tezahüratları eşliğinde tanıtıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49