Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Urfa'da
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin,  bir dizi temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa'ya geldi.
Ankara uçağıyla Şanlıurfa GAP Havaalanına gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin'i, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Uğur Sezer, Şanlıurfa AK Parti Milletvekilleri Mahmut Kaçar, Kemalettin Yılmaztekin, Ahmet Fakıbaba, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, eski milletvekili Müfit Yetkin ve partililer karşıladı.
Şahin, Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'ü makamında ziyaret etti. Valilik ziyaretinde basın mensupların sorunlarını yanıtlayan Şahin,  "Şanlıurfa’mızı ziyaret etmek ve iktidar milletvekillerimiz olmamız dolaysıyla hükümetlerimizin icraatları açısından burada bir fotoğraf çekmek bunlarla ilgili gözlemlerimizi Ankara’da genel mecliste paylaşmak amaçlı görevlendirildik. Viranşehir’e gideceğiz vatandaşlarla temas kurmaya çalışacağız, onlarla görüşmeyi de tavsiye ediyoruz"dedi.
Şahin “Akademisyenlerin imzalarıyla kamuoyuna yansıyan bildiri konusunda çokça açıklamalar yapıldı. Bu bildirinin okunduğunda Türkiye cumhuriyeti devleti katliam yapmaktadır ve dolayısıyla biz devletin yanında yer almayacağız. Hâlbuki Türkiye Cumhuriyeti devleti ve güvenlik güçleri başta Şırnak’ta sunulan vatandaşlarımızın evleri terör örgütü mensuplarınca işgal edilmiş ve öz yönetim adı altında burada bir oluşum meydana getirmeye çalışıyorlar. Devlette vatandaşının güvenliğini sağlamak ve kamuyu sağlamak için güvenlik güçleriyle üzerine düşeni yapıyor. Nesillerimizi yetiştirmekle görevli olan öğretim üyelerine terör örgütünün eylemlerini eleştirmesi beklenirken devletin terörle mücadelede vatandaşın can ve malını korumakla sarf ettiği mesaiyi eleştirmiş olması kamuoyunda ciddi bir neden oldu. Devletin katliamlarıyla birlikte olmayacağız dediler ama terör örgütünün yapmış oldukları katliamda yer aldılar. Sayın Başbakanımız önemli bir çağrıda bulundu. Burada imzası olan öğretim üyeleri bunu lütfen bir daha okuyun gerekirse imzanızı geri çekin dedi. Ben sağlıklı düşüne ve burada imzası olan öğretim üyelerine en azından bir bölümünün imzalarını geri çekebileceklerini düşünüyorum” dedi.
Şahin, Kilis’te bir okulun bahçesine isabet eden havan mermisi nedeniyle hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum, gelişimleri yeni öğrendi olayın nasıl cereyan ettiği Suriye'den kimler tarafından atıldığı araştırıldıktan sonra gerekli açıklamalar yapılır"dedi.
Görüşmenin ardından Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine gitti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49