Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

AK Parti Eyyübiye Saldırganları Tutuklandı
Şanlıurfa'da AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı binasına bombalı saldırı düzenleyen ve Balıklıgöl Devlet Hastanesi önünde silahlı saldırıya uğrayan 2 polis memuru şehit edenlerle ilgili bağlantısı olarak gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı.
Geçen hafta 'Eyyübiye ilçesi Kuyubaşı Kavşağı’nda bulunan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığına gelen biri kadın diğeri erkek iki bombacının parti binası penceresinden parça tesirli 3 adet bomba attı. Atılan üç  bombadan ikisi patladı biri patlamadı. İçerisine bilye sıkıştırılan bombalar parti binasında büyük hasar oluşturdu. Bombacılardan biri, Parti binasında görevli bir memurun silahla etkisiz hale getirildiği bildirildi. Bombacılardan kadın olan yaralı olarak yakalandı. Erkek bombacı ise kaçtı. Kaçan bombacıyı Şanlıurfa polisi Harrankapı Mezarlığı içinde yakaladı. Olay sonrası başlatılan operasyonda Bu kişilerle bağlantılı Polisleri şehit eden kişilere yönelik yapılan operasyonda sabaha karşı 2 kişi yakalanarak gözaltına alındı.  Gözaltına alınan Ö.A, V.D. S.K. ve R.Ç' kişi Emniyetteki sorguların ardından yoğun güvenlik önlemeleri altında sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49