Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sanlıurafspor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

AK Parti'den Seçim sonrası değerlendirme...

31 Mart Yerel seçimleri geri de kalırken, seçimlerden zaferle ayrılan ilçe teşkilatları AK Parti il başkanlığı tarafından organize edilen toplantı ile bir araya geldi. Şanlıurfa Ak Parti il Başkanı Bahattin Yıldız başkanlığında büyükşehir belediye başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile birlikte 13 ilçe Başkanı özel bir konuk evinde bir araya gelerek istişare toplantısı yaptılar.

AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, 31 Mart seçimlerinde elde edilen başarı nedeniyle ilçe başkanlarına teşekkür etti.

Beyazgül ise," AK Parti Şanlıurfa İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve 13 İlçe Başkanımızın katılımlarıyla 31 Martta yapılan yerel seçimler ile ilgili durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik. Emek veren tüm teşkilat mensubu kardeşlerime teşekkür ediyorum"dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49