Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Ak Parti Adayı Canpolat Projelerini Açıkladı

Yapılan toplantıya AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Milletvekili Zemzem Gülendar Açanal Ak Parti Kadın kolları Başkanı demet Saatçi güven Ak Parti Haliliye ilçe başkanı katıldı.

Ak Parti haliliye belediye başkan adayı Mehmet Canpolat toplantıda şu açıklamlara yer verdi;

‘’Toplantıda Şanlıurfa ve halilye için saklanan değerlerimiz ve vatandaşlardan aldığımız görüşlerimiz ve sürekli bizlerde onlarla birlikte yürürken de tespit ettiğimiz sizler için geleceğimiz ve haliliye için ve çocuklarımızın geleceğiyle ilgili proje lansman toplantısı ile bir arada bulunuyoruz. Vatandaşlardan gelen talepler projelendirdi. Haliliye ilçesinin eksiklerini tespit edilerek projeler üretildi. Haliliye ilçesinin istatistik analizi çıkartılarak projelerimiz hazırlandı.Ve vatandaşların hizmetine sunduk ve sunmaya devam ediyor.’’dedi.

İşte Canpolatı’ın projeleri,

Çocuk sokağı

Mahalle Spor Sahaları

Göbekli Tepe Kulesi

Kimlikli parklar

Belediye Hizmet Binası

Engelsiz Yaşam Merkezi

Dikey Peyzaj

İkinci Bahar Evi

Hanımlar Sokağı

Hal-Mes Ofisi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49