Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Ak Koordinatörler Şanlıurfa’da
AK Parti Genel Merkez heyeti Koordinatörler, “Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi; 31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendimizi ifade etmeliyiz. Seçim gecesi, zaferi milletimizle paylaşarak yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız”diyerek Allah’ın izniyle,milletimizin de duası ve desteğiyle başaracaklarını söylediler.
Seçim Manifestosuna uyalım
Beraberlerinde AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte her gittikleri ilçede AK Parti İlçe Başkanları ve teşkilat üyeleriyle birlikte 31 Mart Yerel seçimleri ile ilgili ne gibi çalışmalar yaptıkları konusunda bilgi alan AK Parti Genel Merkez Bölge ve İl Koordinatörleri ve Milletvekillerinden oluşan heyet, Karaköprü ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy ve Yönetim Kurulu üyeleriyle 31 Mart seçimlerinde aday gösterilen Belediye Başkanı Metin Baydilli, Haliliye ilçe teşkilatı ziyaretlerinde İlçe Başkanı Süleyman Aksu ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, Eyyübiye teşkilatı ziyaretlerinde İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Yönetim Kurulu üyeleriyle Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş’tan seçim çalışmaları ile ilgili neler yaptıkları konusunda bilgiler aldı. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından AK Parti Genel BaşkanıCumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu ‘Seçim Manifestosu’nu hatırlatarak uyulması gerektiğini, ona göre hareket edip vatandaşları da bilgilendirmelerini hatırlatarak teşekkür ettiler.
AK Parti heyetine teşekkür
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren AK Parti MKYK üyesi Vildan Polat ve AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ile Şanlıurfa’nın İlçe Başkanları ve Belediye Başkan adayları Genel Merkezden gelerek il genelinde ziyaretler gerçekleştirip fikir alışverişinde bulunan AK Parti heyetine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49