Öne Çıkanlar 1 yaralı valı Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi

Bu haber kez okundu.

AK Kadınlar Şiddete Karşı Yürüdüler
AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven ve yönetim kurulu üyesi kadınlar, "Kadına Yönelik Şiddetle Uluslararası Mücadele Günü" dolayısıyla dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için yürüyüş yaptılar.
Başkan Güven ve yönetim kurulu üyeleri, Hamaret Eller çarşısından Balıklıöl platosuna kadar ellerinde pankartlarla yürüyüş yaptılar.
Kadınlar, çevredekilere gün dolayısıyla şiddete dikkati çeken broşürlerin dağıtıldığı etkinlikte katılımcılar tarafından "Kadına Şiddet İnsanlığa İhanettir" afişi açıldı. Etkinliğin sonunda katılımcılar, kadınlara yönelik şiddete dikkati çekme amacıyla turuncu balon uçurdu.
AK Parti Şanlıurfa Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçi Güven tarafından Balıklıgöl platosunda bir basın açıklaması yapıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49