Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

AK Gençlerden vefa iftarı
Şanlıurfa AK Parti İl Gençlik KollarıBaşkanlığı tarafından gerçekleştirilen vefa iftar programına AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Furkan Leventoglu,Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Cengizhan Güngör, Bölge Koordinatörü Mustafa Zengin, Genel Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanı KübraDörtkardeşile Şanlıurfaİl Gençlik Kolları eski Başkanları ve eski Başkanlardan Şanlıurfa Milletvekili adayı Sedat Ertürk ve Şanlıurfa’nın Eyyubiye ilçesi Belediye Başkanı Mehmet Ekinci ile Gençlik Kolları il ve ilçe teşkilatı üyeleri katıldılar.

Vefalı arkadaşlar ile mevcut yönetime teşekkür

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkan ve Yardımcılarını Şanlıurfa’da ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren Şanlıurfa AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, düzenledikleri Vefa İftarına katılan Genel Merkezden gelen konukları ile geçmiş yıllarda Şanlıurfa il ve ilçe teşkilatında Gençlik Kolları Başkanlık görevinde bulunmuş vefalı arkadaşlar ile mevcut yönetimde görev almış olan gençlerimize teşekkür ettiğini belirtti.
Eski teşkilat mensuplarımızdan son haftada sıkılmadık el bırakmama sözü aldık
İftar sonrası teşekkür konuşması yapan AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanı Furkan Leventoglu ise,“AK Gençlik Şanlıurfa teşkilatımıza misafir olduk. Vefa iftarımızda eski teşkilat mensuplarımızdan son haftada sıkılmadık el bırakmama sözü aldık.Bu durum bizleri memnun etmiştir. Gerek yaşları nedeniyle görevi devredenler, gerekse Milletvekili adayı oldukları için görevlerinden ayrılan arkadaşlarımızın halen bizlerle beraber AK teşkilatımıza hizmet ettiklerini duymak ve görmek bizleri sevindirmiştir. Hepsine teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İftar sonrası Sanat Sokağı ve Balıklıgöl gezildi
İftar sonrasında, AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkanı Furkan Leventoglu,Genel Merkez Gençlik Kolları Dış İlişkiler Başkanı Cengizhan Güngör, Bölge Koordinatörü Mustafa Zengin ile birlikte Ramazan sokağındaki Gençlik kolları standını gezildi.
Daha sonra, AK Gençlik Genel Merkez misafirleriyle birlikte Şanlıurfa Gençlik Kolları Başkan ve üyeleri Balıklıgöl’ü gezdiler.

Anahtar Kelimeler:
AK Gençlerden Vefa Iftarı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49