Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

AK Gençlerden lokum ve kolonya ikramı
AK Gençlerden lokum ve kolonya ikramı

AK Parti Şanlıurfa İl Gençlik kolları, bayramın son gününde de boş durmadı. İlçelerde bile sokak sokak, kapı kapı, esnaf esnaf gezerek vatandaşlara lokum ve kolonya ikram ettiler. Hastahanelerde yatan hastaları bile ziyaret edip kolonya ve lokum dağıttılar.

Şanlıurfa AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç ve Gençlik Kolları üyesi gençler, görev bölümü yaparak bayramın son gününde de, il genelinde mahalle mahalle, Hastahaneleri ziyaret ederek hem vatandaşların bayramlarını kutlayıp lokum ve kolonya ikramında bulundular.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi veren Şanlıurfa AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, “AK Gençlerimizle birlikte Şanlıurfa’mızın merkez ilçelerinden özellikle Haliliye ve Eyyübiye ilçelerine bağlı Devteşti, Eyyüp Peygamber, Haleplibahçe, Topdağı, Sancaktar Mahallelerimizde vatandaşlarımıza lokum ve kolonya ikramında bulunduk. Ayrıca Eyyübiye Devlet Hastahanemizde de hastalarımızı ve hasta yakınlarını ziyaret ederek, hem geçmiş olsun dileklerimizi ilettik, hemde bayram dolaysıyla Ramazan bayramlarını kutlayıp vatandaşlarımıza lokum ve kolonya ikramında bulunduk” dedi.

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Salih Saraç, “Genel Başkanımız Cumhurbaşkanımız, Baş Komutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz ‘Büyük Şanlıurfa Mitingi’ne tüm halkımız davetlidir” diyerek herkesi Cumhurbaşkanımızı dinlemeye davet etti..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49