Öne Çıkanlar sosyal medya Başkan Beyazgül Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

AK Başkan Adayı Kuş’un Seçim Çalışmaları Tam Gaz
Sabahın erken saatlerinde evinden çıkan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, gün içerisinde vatandaşlar ve esnaflarla bir araya gelerek ardından STK ziyaretleri ve akşam ise düzenlenen ev toplantılarına katılarak seçim çalışmalarını anlatıyor.
AK BAŞKAN ADAYI KUŞ EV TOPLANTISINA KATILDI
Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğol ile birlikte 15 Temmuz, Akabe, AK Şemsettin ve Direkli Mahallesinde Cuma Uzunkol’un düzenlediği toplantıya katıldı.
Ev toplantısı sonunda bir açıklama yapan AK Aday Kuş:” Bugün sağ olsun 15 Temmuz, Akabe, AK Şemsettin ve Direkli Mahalle sakinlerimiz bizleri davet ettiler. Çok keyifli bir sohbet oldu. Ben büyük mutluluk duydum. Karşılıklı soru cevap şeklinde istişare ettik. Mahallemizin sorunları var, inşallah el ele vererek seçim sonrasında tüm sıkıntılarımızı çözeceğiz. Her ifade ettiğim bir söz var ben Başkan olmaya değil, hizmetkâr olmaya geliyorum.” Şeklinde konuştu.
Ev sahibi Cuma Uzunkol ” AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayımız Mehmet Kuş’a katılımları için teşekkür ediyorum. 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine başarılar diliyorum. İnşallah seçimi kazanır ve Eyyübiye’ye güzel hizmetlerde bulunur.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49