Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

AK Başkan Adayı Kuş’un Ev Toplantıları Tam Gaz
AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, seçimlere artık sayılı günler kala bir gecelik programına birden fazla ev toplantısı koyarak rekora koşuyor. Gündüz esnaf ve mahalle gezileri ardından STK ziyaretleri yapan AK Başkan Adayı Kuş, akşamları ise hem seçim bürosu açılışları hem de ev toplantılarına katılarak seçim çalışmalarını tam gaz sürdürüyor.
GENÇ KARAKEÇİLİLER DERNEĞİNDE MİTİNG GİBİ TOPLANTI
AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve Belediye Meclis Üyesi Abdulkadir Karakeçili ile birlikte ilk olarak Eyüpnebi Mahallesinde Genç Karakeçililer Derneğinde düzenlenen toplantıya katılan AK Başkan Adayı Kuş’u Karakeçililer davul zurna eşliğinde karşıladı. Açık hava mitingine dönüşen toplantı ve büro açılışında Genç Karakeçililere seslenen Kuş ve Moğal, 31 Mart yerel seçimlerine artık sayılı günler kaldığını belirterek seçimlerin ülkemize memleketimize ilçeye hayırlı olmasını diledi.
KUŞ ON İKİLER MAHALLESİNDE GÖKTAŞ AİLESİNİN TOPLANTISINDA
AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Eyüp Nebi’deki etkinliğin ardından AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve MHP İlçe Başkanı Suphi Curun ile birlikte On İkiler Mahallesinde İbrahim ve Faruk Göktaş’ın düzenlediği toplantıya katıldı.
Göktaş ailesine gösterdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden MHP İlçe Başkanı Suphi Curun,
“31 Mart yerel seçimleri milletin bekası ve geleceğimiz için büyük önem taşıyor. Bu yüzden Cumhur İttifakına verilecek olan destek büyük önem arz ediyor” dedi.
KUŞ’UN SON DURAĞI ASYA MAHALLESİ OLDU
AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, son olarak Asya Mahallesinde Kaş ailesinin düzenlediği ev toplantısına katılarak burada yoğun tempoda geçen ev toplantılarının bir değerlendirmesini yaptı.
Ak Başkan Adayı Kuş, “Bu gece birçok noktada ev toplantısı yaptık. Tüm evlerde coşkuyla karşılandık. Bizleri ağırlayan tüm Eyyübiyelilere minnettarlık duyuyorum” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49