Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

AK Başkan Adayı Beyazgül’e Destek

BEYAZGÜL HER KESİMİN DESTEĞİ BİZLERİ SEVİNDİRİYOR

Şanlıurfa 22. Dönem Milletvekili, Şeyhanlı aşireti kanaat önderlerinden Mahmut Kaplan ve beraberindekilerin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “Mahmut Kaplan abimizle beraber belediyede mesai yapmışımdır. Ben Hukuk İşleri Müdürü iken kendisi de belediyedeydi. Daha sonra kentimize bir dönem milletvekili olarak görev yapmıştır. Ayrıca memleketimizin hem bir kanaat önderi hem de oldukça sosyal, aktif bir yöne sahip bir değerimizdir. Bugün partimize gelerek bizlere ‘Hayırlı Olsun’ ziyaretinde bulunmuşlardır. Kendisi, ekibi ve akrabalarıyla dostlarıyla bize yaptıkları bu ziyaret bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Bize her kesimden destek veren tüm Şanlıurfalılara teşekkür ediyorum” dedi.

KAPLAN: BEYAZGÜL GÖNÜLLERİ FETHEDECEKTİR

Şanlıurfa 22. Dönem Milletvekili, Şeyhanlı aşireti kanaat önderlerinden Mahmut Kaplan ise Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül’ün AK Partiye gönül vermiş dürüst bir kişiliğe sahip bir isim olduğuna dikkat çekerek, “AK kadrolarla 31 Mart Zaferini yaşamak için gece gündüz çalışacağız. Başkanımızın her şekilde yanındayız tam destekçisiyiz. Başkanımızın gönülleri fethedeceğine inancımız sonsuzdur” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49