Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

AK Başkan Adayı Beyazgül’den Hür-İş Sendikasına Ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Hür Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır, Urfa için taş taşın üstüne koyan herkesin başlarının üstünde yeri olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’e destek verdiklerini söyledi.

BEYAZGÜL: İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN ALIN TERİ KURUMADAN HAKKINI VERECEĞİZ

Hür Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır ve yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kalabalık bir işçi grubu tarafından karşılanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “Bende bir dönem işçi olarak çalıştım. İşçi kardeşlerimizin haklarını önemsiyoruz. Onların haklarını alın terleri kurumadan vermeyi görev biliyoruz” dedi.

Hür Belediye İş Sendikası Genel Başkanı Sinan Sır ve yönetim kurulu üyelerine yürüttükleri sendikal mücadeleden dolayı başarı temennisinde bulunan AK Başkan Adayı Beyazgül, “Görevini eksiksiz yerine getiren, hakka hukuka saygılı davranan herkesin hizmetindeyiz. Kimsenin endişesi olsun istemiyoruz. Bilakis kimsenin düşüncesine, fikrine bakmaksızın işine son verilmiş işçi kardeşlerimizin haklarını ve hukukunu savunmuşuzdur. Onların tekrar işine dönmelerini sağlamak için elimizden geleni yapmışızdır bundan sonra da bunun takipçisi olacağız” dedi.

BEYAZGÜL: İŞÇİ KARDEŞLERİMİZİN HAKLARINI ÖNEMSİYORUZ

Ziyaret çıkışında kendisini dışarı da bekleyen sendika işçilerine de seslenen AK Başkan Adayı Beyazgül, “Bende bir dönem Toprak Reformunda ve Çelik Fabrikasında işçi olarak çalıştım. Bize iletilen işçi haklarını dinlediğimizde birçok konuda haklı olduğunuzu biliyoruz. Çalışanın emeğini hakkıyla koruyup ona saygı duyacağımızı ifade ediyoruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48