Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

AK Başkan Adayı Baydilli’ye Kırsaldan Tam Destek

31 Mart seçimlerine sayılı günler kalırken AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçedeki kırsal mahalleleri ziyaret eden AK Başkan Adayı Baydilli, vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını ve projelerini anlatarak desteklerini istedi. Kırsal Mahalle ziyaretlerinde AK Başkan Adayı Baydilli’ye AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, belediye meclis üyesi adayları ve ilçe teşkilatı üyeleri de eşlik etti.

Kırsaldaki vatandaşlardan kırsala yapılan yatırımların ve hizmetlerin devamı için destek isteyen AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, yeni dönemde kırsalı merkezden ayırmadan hizmetin en iyisini getireceklerini söyledi.

AK Başkan Adayı Baydilli şunları söyledi: “3,5 yıldır görev yaptığım Karaköprü’de kırsalı merkezden ayırmadan hizmet götürdük ve dokunmadığımız, gitmediğimiz kırsal mahallemiz kalmadı çok şükür. Mezralarıyla birlikte 186 kırsal mahalle ve sokağımızın köy içi yollarında stabilize malzeme serimi çalışmalarını bitirdik. Kırsal mahallelerimizin çoğuna çok amaçlı salon kazandırdık ve halen yapımına devam edilenler var. Toplu taşımalı eğitimin olduğu kırsal mahallelerimize toplam 13 tane sentetik çim saha kazandırdık.

Yani biz kırsalı unutmadık ve yeni dönemde de vatandaşlarımızın desteğiyle tekrar göreve geldiğimizde bu hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Bize gösterdikleri sevgiden, teveccühten ve desteklerinden dolayı kırsal mahallelerimizdeki vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.”

Kırsal mahallelerdeki vatandaşlar da Başkan Baydilli’nin hizmetlerinden memnun olduklarını ve 31 Mart’ta destekleriyle, dualarıyla yanında olacaklarını dile getirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49