Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor voleybol abıde tıt 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

AK Başkan Adayı Baydilli Gönüllerde Taht Kurdu
AK Parti Karaköprü İlçe Belediye Başkan Adayı ve Mevcut Başkan Metin Baydilli seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Esnaf, vatandaş, kırsal ziyaretleri ve ev toplantıları yaparak zamanını dolu dolu geçiren AK Başkan Adayı Baydilli, vatandaşlardan büyük destek ve teveccüh alıyor.
Yaptığı hizmetler ve samimiyetiyle vatandaşların gönlünde taht kuran AK Başkan Adayı Metin Baydilli, Karaköprülü vatandaşların duasını ve desteğini arkasına aldı. Gittiği her yerde yediden yetmişe tüm vatandaşların sevgisiyle karşılaşan AK Parti Karaköprü Belediye Başkan Adayı Metin Baydilli, gönüllerde yer bulduktan sonra hizmetin kolay olduğunu, Karaköprü’ye hizmetin en iyisini getirmek için yola çıktıklarını kaydetti.
Seçim çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ettiklerini dile getiren AK Başkan Adayı Baydilli şunları söyledi:
“Seçim çalışmalarımızı İlçe Başkanımız, Meclis Üyesi Adaylarımız ve teşkilatımızla sürdürüyoruz. Her gün gerek merkezde gerekse kırsalda vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Hizmetlerimizi ve Karaköprü’yü kalkındıracak projelerimizi anlatıyoruz. Onlar da bize taleplerini ve görüşlerini bildiriyor. Bize gösterdikleri sevgiden anlıyoruz ki vatandaşımızın gönlüne girmeyi, sevgisini kazanmayı başarmışız. Bizim için de en önemli şey kuşkusuz gönüllere girmektir çünkü biz AK Parti olarak gönül belediyeciliğine önem veren bir partiyiz.
İnşallah biz vatandaşımızın sevgisini, dualarını hak etmek için, ilçemizin daha iyi yerlere gelmesi için 31 Mart’ta güçlü bir şekilde çıktıktan sonra durmaksızın hizmetlerimize devam edeceğiz. Yapacağımız projelerle Karaköprü’müzü modern bir şehir haline getireceğiz.”
AK Başkan Adayı Baydilli geceleri de seçim bürosuna giderek büroyu dolduran vatandaşlarla buluşarak sohbet ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49