Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

AK Adaylar her yerde
CEVHERİ BİRECİK VE HALFETİ’DE;
“Türkiye’nin ve inancımızın geleceği burada”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, seçim çalışmaları kapsamında Birecikve Halfeti ilçelerinde AK Partiye destek istedi. AK aday Cevheri, Türkiye’nin ve inancımızın geleceğinin burada olduğunu söyledi.
Her gittiği yerde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan AK aday Mehmet Ali Cevheri, Birecik ilçesinde ilçe teşkilatını ve Belediye Başkanı Faruk Pınarbaşınıda ziyaret ederek fikir alış verişinde bulundu.
Daha sonra Halfeti ilçesine geçen Cevheri ve beraberindekiler, Halfeti ilçe teşkilatını da ziyaret ettikten sonra esnaf ziyareti yapıp AK Partiye destek istediler.
1 Kasım seçimlerinin çok önemli olduğuna dikkat çeken AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mehmet Ali Cevheri, “Bugün ben sokakları gezerken partimize yönelik bir teveccühün olduğunu gördüm. Peki, yeterli miydi? Bana göre yeterli değildi. Ben bunu gözlemledim. Bunun için çok çalışmamız lazım. Cani gönülden bir ibadet yapar gibi insandan oy isterken namaz kılar gibi. Çünkü Türkiye’nin geleceği burada, inancımızın geleceği burada” dedi.
 
 
YETKİN, AK TEŞKİLATLA SEÇİM TURUNDA;
“Durmak yok, yola devam”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin, AK Parti Karaköprü ilçe Teşkilatı Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarıyla birlikte seçim çalışmalarını sürdürüyor.AK aday Yetkin, ilk günkü gibi aşkla, durmak yok, yola devam ettiklerini söyledi.
AK aday Abdurrahman Yetkin, seçim çalışmaları kapsamında Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti ilçe Başkanı Av. Ahmet Aksoy, Karaköprü Kadın Kolları Başkanı Eda Çakmaklı, Haliliye Kadın Kolları üyesi Mehtap Öncel, Haliliye Belediye Meclis üyesi Halil Yetkin, Karaköprü Belediye Meclis üyesi Mehmet Nimetoğlu ile birlikte Karaköprü Ağız ve Diş Sağlığı Merkezini ziyaret ederek Baş Hekim Dt.Ömer F. Yetkin ve Doktorlarla bir süre sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu. Hastaları da ziyaret eden AK aday Yetkin, geçmiş olsun dileklerini iletti.
Daha sonra Karşıyaka Mahallesini ziyaret ederek esnaflardan destek isteyen Milletvekili adayı Yetkin, yolda karşılaştığı çocuklarla da bir süre sohbet edip, istekleri doğrultusunda hatıra fotoğrafı çektirdi.
Çukurdorc (Köyü) Mahallesini de ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman Yetkin ve beraberindekiler, mahalle sakinlerinden 1 Kasım’da yapılacak olan Genel Seçimlerde AK Partiye oy vermelerini istedi.
Okulu da ziyaret eden Yetkin ve beraberindekiler, Öğretmenlerden okulun sorunlarını dinledi, çözümü konusunda da elinden geleni esirgemeyeceğini söyledi.
Son güne kadar durmadan seçim çalışmalarını sürdüreceklerini belirterek, “Şükürler olsun, her gittiğimiz yerde bizlere ve AK Partiye teveccühün fazla olması bizleri sevindiriyor ve çalışma şevkimizi arttırıyor. Dolayısıyla 1 Kasım seçimlerinden AK Partinin tek başına iktidar olacağını da gösteriyor. AK Partimizin 13 yıllık iktidar döneminde ülke genelinde yaptıklarını da anlatıyoruz. Zaten vatandaşlarımız en az bizler kadar bilgileri olduğunu belirtiyor ve başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Başbakanımız Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu ve ekibine bol bol dua ettiklerini belirtiyorlar. Bu durumda hepimizi sevindiriyor. İlk günkü gibi aşkla, durmak yok, yola devam” dedi.
KAÇAR’DAN BUĞDAY PAZARINA ZİYARET;
“1 Kasım seçimleriTürkiye’nin istikrarınakatkı verecek”
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Mahmut Kaçar Buğday Pazarı Esnafını ziyaret etti. Türkiye’de yaşanan siyasi istikrarın getirdiği sorunlara değinen Kaçar, AK Parti iktidarı ile siyasi ve ekonomik istikrarın yeniden sağlanacağını belirtti.
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Mahmut Kaçar İmam Keskin Mahallesinde bulunan Buğday Pazarı esnafını ziyaret etti. Mahmut Kaçar’a ziyaretlerinde Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsa Kızıldemir eşlik etti. Pazar esnafı ile tek tek görüşen Milletvekili adayı Kaçar, vatandaşların sıkıntılarını dinledi. Pazar esnafının ekonomik sıkıntıları hakkında görüş alış verişinde bulunan aday Kaçar, AK Parti iktidarlarında ekonomik istikrarın üst seviyelerde olduğunun vurgusunu yaptı.
Pazar esnafı ile görüşen Mahmut Kaçar, 1 Kasım’da kendilerine destek verilmesini talep etti.  Pazar esnafına hitaben konuşma yapan Mahmut Kaçar, Türkiye olarak önemli bir süreçten geçildiğini anlattı.
Kaçar, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;
“Bu memleket bizim, Urfa bizim, Türkiye Bizim. Başka bir Urfa yok, başka bir Türkiye yok. Hepimiz bu geminin içerisindeyiz. Siyasi fikriniz ne olursa olsun bu memleketteki güzel şeyler hepimize güzel yansıyor. Olumuz bir şey olduğu zamanda bunun sıkıntısını hepimiz yaşıyoruz. Biz istiyoruz ki, bu gemide olan herkes huzur içerisinde olsun, refah içerisinde olsun, akşam evine giderken çoluk çocuğunun rızkını temin ederek huzur içerisinde ailesinin yanına gitsin. İstiyoruz ki etrafımızdaki ateş çemberi ülkemize sıçramasın. Onun için Şanlıurfa’nın dostluğu açısından, Türkiye’nin siyasi istikrarı ve ekonomik istikrarı açısından ki, özellikle Türkiye’nin siyasi istikrarının ne demek olduğunu siz esnaf kardeşlerimiz son 4 ayda çok daha net görme imkânınız oldu. İnşallah 1 Kasım seçimleri Şanlıurfa’nın dostluğuna Türkiye’nin istikrarına bizim birlik ve beraberliğimize katkı veririnşallah.”
KEMALETTİN YILMAZTEKİN HARRAN’DA
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av.KemalettinYılmaztekin Harran da Kırsal mahallelerde vatandaşlarla bir araya gelerek sorunları dinledi.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av.KemalettinYılmaztekin Harran’a bağlı Balkat, Buldum, Kılıçlı, Huzurlu, Yukarı Yarımca, Dayanaklı ve Çepkenli(Köyleri)  mahallerine ziyarette bulundu.
Gittiği her yerde AK Parti Hükümetinin yaptığı hizmetleri anlatan ve geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimden de zaferle çıkacaklarını belirten AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av.KemalettinYılmaztekin’ vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.
Harran’a bağlı kırsal Mahalle Muhtarları ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili adayı Yılmaztekin, 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi.
Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören Milletvekili adayı Yılmaztekin, vatandaşların sorunlarını not ederek gerekli çalışmaların başlatılacağını söyledi.
Harran Ovasında bölgenin kanaat önderleri ve muhtarla görüşen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Av.KemalettinYılmaztekin, Bölgede ki bütün vatandaşların Ak Partiye destek verecekleri sözünü aldı.
               
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49