Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması karakopru

Bu haber kez okundu.

AK aday Yetkin'e büyük ilgi
 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman N. Yetkin, seçim çalışmaları kapsamında gittiği her yörede büyük ilgi görüyor.
 
Şanlıurfa İl Merkezinde 12 Eylül Caddesi ve Sipahi Pazarı ile ŞURKAV çarşısı esnaflarını ziyaret ederek, varsa sorunlarını ve taleplerini dinleyen AK Parti Şanlıurfa Milletvekili adayı Abdurrahman N. Yetkin, daha sonra Konuklu Mahallesine de geçerek oradaki mahalle sakinlerinden de 1 Kasım’da yapılacak olan seçimlerde AK Partiye oy vermelerini istiyor.
 
Ziyaret ettikleri esnaftan büyük ilgi gördüklerini belirten ve memnuniyetini dile getiren AK aday Yetkin, “Esnaflarımız AK Partiden memnun ancak. Ancak muhalefetin katı tutumundan ve meydana gelen olaylardan çok rahatsız. Onun için 1 Kasım seçimlerinde AK Partiyi tek başına yeniden iktidar edeceklerini belirtenler çoğunlukta. Bu düşünceleri bile bizleri sevindirmeye ve umutlandırmaya yetiyor. Bizler de sıkı bir çalışma içersindeyiz. Ayak basmadık yer, çalmadık kapı bırakmayacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49