Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

AK Aday Kuş’a 30 Mahalle Muhtarından Tam Destek

İlçe kent merkezinde açmış olduğu seçim bürosu bir an olsun boş kalmayan Ak Aday Mehmet Kuş hem kent merkezindeki mahalle muhtarlarının hem de kırsal mahalle muhtarlarının desteğini alarak seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Kırçiçeği Mahallesinde Biniset aşiretinin önde gelen isimlerinden Ahmet Çiftçi ve Salih Kaynak’ın düzenlediği toplantıya davet edilen Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş’a 30 ayrı mahalle muhtarı tam destek verdiklerini belirttiler.

Mahalle sakinlerinin büyük sevgi gösterisiyle karşılanan Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Kuş, “Kırçiçeği Mahallesinde Biniset aşiretinin önde gelen isimlerinden Ahmet Çiftçi ve Salih Kaynak’ın düzenlediği toplantıya katıldık. 31 Mart 201 tarihinde yapılacak olan seçimlerde bize tam destek vereceklerini ifade ettiler. Tüm biniset aşireti mensuplarına ve özellikle Ahmet Çiftçi ve Salih Kaynak’a teşekkür ediyorum” dedi.

Toplantının ev sahipliğini yapan Biniset aşiretinin önde gelen isimlerinden Ahmet Çiftçi ve Salih Kaynak ise davetlerini kırmayarak toplantıya katılan AK Aday Kuş ve ona destek sözü veren tüm mahalle muhtarı ile yüzlerce vatandaşa minnettarlık duyduklarını kaydettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49