Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi

Bu haber kez okundu.

AK Aday Canpolat’a Sevgi Seli

AK Partiye ve AK adaylarımıza destek istedik

“Şanlıurfa Gıda Toptancılar Dernek Başkanı Mehmet Emin Demirel’i ziyaret ederek, hasbihal ettik. Sorunlarını ve taleplerini dinledik” diyen Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “31 Mart Yerel Seçim çalışmalarımız kapsamında ev ziyaretlerimiz devam ediyor. Kısas kırsal mahallemizde ev ziyaretlerimize devam ettik. 31 Mart yerel seçimlerin önemini anlatarak desteklerini istedik. Sağ olsunlar destek sözü verdiler. Yeşilurfa konutlarındaki vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Onlarla da hoş sohbet fikir alış verişinde bulunduk. Yerel seçimlerde AK Partiye ve AK adaylarımıza destek istedik. Yine Yeşilyurt mahallemizde Öztürk ailesini de ziyaret ettik. Desteklerinden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

Seçim ofisinde hemşehrilerimizleyiz

Gecenin sonlarına doğru Seçim Bürolarını ziyaret ettiklerini belirten AK aday Canpolat, “Süleymaniye mahallemizdeki seçim ofisinde hemşehrilerimizle bir aradayız. Bizlere gösterdikleri sevgi çalışma şevkimizi arttırıyor. Allah’ın izni ve hemşehrilerimizin desteğiyle 31 Mart seçimlerinin galibi AK parti ve AK adaylar olacaktır” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49