Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

AK Aday Beyazgül Dur Durak Bilmiyor

Sabahın erken saatlerinde evinden çıkarak halkın arasına karışan ve sürekli Şanlıurfalı hemşerileriyle kucaklaşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül her fırsatta çarşıda pazarda esnaflarla buluşarak onların sorunlarını dinliyor anında çözüm üretmeye çalışıyor.

BEYAZGÜL EV EV, KAPI KAPI DOLAŞIYOR

  1. Belediyecilikte yaptıkları ve yapacakları projeleri her fırsatta vatandaşlarla paylaşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ev ev, kapı kapı dolaşıp vatandaşlarımızla bir araya geliyor ve Ak Partiye destek istiyor.

Ahmet Yesevi Mahallesinde Enver Çoban’ın organize ettiği ve yoğun katılımın gerçekleştirildiği toplantıda vatandaşlarla sohbet eden Beyazgül, “Ahmet Yesevi Mahallesinde tertiplenen bu toplantımızda mahallemizin mevcut sorunlarını ele aldık onların en kısa sürede çözüme kavuşturulması için gerekli notlarımızı aldık. Ak Belediyecilik doğrultusunda göreve geldiğimiz günden itibaren kollarımızı sıvayarak bu bölgeye ihtiyaç duyulan yatırımları inşallah yapacağız” dedi.

BEYAZGÜL: İNSANLARIMIZIN UMUDU AK PARTİDİR

İnsanların umudunun tek adresi AK Parti olduğunun altını çizen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, “İnsanlarımızın umudu AK Partide. Yine Şanlıurfa’nın yeniden inşası için umudu Zeynel Abidin Beyazgül’de buluyorlar. Sorunların çözüme kavuşturulacağını biliyorlar. İnşallah biz bu umutlarına çare olacağız” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, daha sonra İmam Bakır Mahallesinde Halil Demirtaş'ın organize ettiği ev toplantısına katıldı. Mahalle sakinlerinin görüş ve önerilerini dinleyen Beyazgül, mahalleye yönelik yapılacak çalışmaları aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49