Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Karabay Urfa'da

Bayan Kursiyerler ile bir araya gelerek kursiyerlerin yapmış olduğu ürünleri inceleyen ve ürünler hakkında kursiyerlerden bilgi alan Bakan Karabay, kursiyerleri yapmış olduğu güzel çalışmalardan dolayı tebrik etti. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sayın Fatma Betül SAYAN KAYA’nın selamlarını iletti.

ADEM’deki bayan kursiyerlerin çocuklarının kaldığı anasınıfını ve Kur’an-ı Kerim Öğrenen öğrencileri de ziyaret eden Karabay, öğrenciler ile bir süre ilgilenerek sohbet etti.

Ziyaret sonunda Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet KARABAY’a tablo hediye eden Kaymakam Kadir PERÇİ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Bakan yardımcısıKarabay’a teşekkür etti. Birlikte hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardında ziyaret son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49