Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir Akabede araç takla attı Başkan Kuş sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Aile meclis kararıyla öldürüldü
Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bağlı Yenice mahallesinde 19 yaşındaki Zahide Akgül katil zanlısı Babası çıktı.
Olay 17 Eylül Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Yenice mahallesinde meydana geldi.  Yenice son duraklarında boş bir arazide bir kadın cesedi gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis intikal etti. Sağlık ekiplerin yaptıkları kontrollerde kadının öldüğü belirlendi. Harran doğumlu  19 yaşındaki  Zahide Akgül'ün boynunda ip izlerin olduğu görüldü.Olay yeri çevrede yaptığı incelemenin ardından cenaze aracına konulan kadının cansız bedeni  otopsi yapılmak üzere Şanlıurfa adli tıp morgunu kaldırıldı.
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Cinayet büro amirliği cinayetin ardından olayla ilgili Aileyi gözaltına aldı. Baba Mustafa Çakır(55) verdiği ifadede kızını yaklaşık bir yıl görmediğini kendisinin olay günü Adana'da olduğunu beyan etti. Olay yeri ekipleri Baba Mustafa Çakır'ın şüpheli herekleri üzerine  aracında yaptıkları incelemede bir ip buldu.  Polis olay derinleştirerek araçta geniş çaplı bir inceleme başlattı. Araçta yapılan DNA testinde kıza ait parmak  izi  bulundu.
Polis savcılıktan aldığı talimatla Baba Mustafa Çakır'ın Hayati Harran mahallesine ikametine operasyon düzenledi. Operasyonda  Baba Mustafa Çakır Anne H. Ç. akrabaları H. G.  ve M. D.gözaltına alındı. 
Baba Mustafa Çakır Emniyetteki ifadesinde, Kızının daha önce kaçarak  Aydın'a gelin gittiğini daha sonra kocasıyla yolların ayırdığını Adana'da bir akrabasının kızını Urfa'ya getirdiğini Aile meclisi ile kızının ölüm emrini verdiğini belirten Baba, kızını kendi aracını bindirip Urfa'da A.G. ile ilişkisinin olup olmadığını belirlemek için kızını A.G.'ye telefon açtırdı. merakını gideren Baba yanında getirdiği iple kızını boğup namusunu temizlediğini  ifade eden Baba daha sonra kızının sevgilisi olan A.G.'nin evin hemen yanında kızının cansız bedeni atıp şüpheyi sevgilisinin üzerine çekmek istediğini itiraf etti.
Gözaltına alınan Mustafa Çakır, H. Ç., M. D. ve H. G. Emniyetteki işlemlerin ardından Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine getirildi. Alınan sağlık çopurun birlikte Baba Mustafa Çakır Boğmak suretiyle adama öldürmekten,  diğer zanlılar Yardım ve yataklıktan Adliye'ye sevk edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49