Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Ahmet Güzel Büro Açılışına Katıldı
Saadet Partisi Eyyübiye Belediye Meclis üyesi Abdulkadir Şıtıl’ın  seçim bürosunun açılışı mitinge dönüştü. Yaklaşan 30 Mart yerel seçimleri  öncesi Şanlıurfa Büyükşehir ve ilçe Belediye Başkan adaylarını seçim çalışmaları kadar Belediye Meclis üyelerinin aktif olması seçim heyecanını artırıyor.
 
Saadet Partisi  Eyyübiye Belediye Meclis üyesi adaylarından  Abdulkadir Şıtıl Ertuğrulgazi  Mahallesinde açmış olduğu seçim bürosunda Saadet partili Belediye Başkan adaylarına moral verdi. Şıtıl’ın  seçim bürosunun açılışına Saadet Partisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Dayı Ahmet Bahçivan, Karaköprü Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel,  Eyyübiye Belediye Başkan adayı Hasan Oğul ve Haliliye Belediye Başkan Adayı Osman Yıldırım Katıldı.
 
Yaklaşık bin kişinin katılımıyla gerçekleşen seçim bürosunun açılışında konuşan Saadet Partisi Haliliye  Belediye Meclis üyesi adayı Abdulkadir Şıtıl’ın  30 Mart yerel seçimlerin Şanlıurfa için bir dönüm noktası olduğunu ifade ederek şöyle konuştu ‘ Saadet Partisi Eyyübiye ve Karaköprü Belediye Başkan adaylarımız halk tarafından takdir ediliyorlar. Hizmete susamış Halkımıza hizmetin en iyisi getirmeyi taahüt ediyoruz. Birileri Şanlıurfa’da Saaadet Partisinin büyüklüğünü kıskanıyorlar. Nasıl kıskanmasınlar, bugün burada bir seçim bürosunun açılışı mitinge dönüşüyorsa O nedenle kıskanırlar. Bizim tek derdimiz var, Halkımıza hizmet etmektir. Eyyübiye İlçesinin30 Mart sonrası Belediye Başkanı Hasan Oğul ve Ben  hemşerilerime bize gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum.
 
Şanlıurfa Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan Adayı Ahmet Güzel  Yaptığı Açıklamada;
 
Biz biriz biz hepimizi birbirimizi tamamlıyoruz bir zamanlar Şanlıurfa’da üç tane Ahmet vardı üç kafadar vardı şimdi ise iki tane biri aday olmadı iki Ahmet iki arkadaşız yan yanayızŞanlıurfa Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Bahçivan’dan bahseden Şanlıurfa Saadet  Partisi Karaköprü Belediye Başkanı Ahmet Güzel  bizim büyüğümüz, ağabeyimiz bize önder olan Ahmet Bahçivan Bize belediyeciliği bir nabze’de olsa kendisinden öğrendik insanlarla iletişimi kendisinden öğrendik bir gün bana demişti ki; günde beşyüz kişiye selam verirsin ama 500 kişi’nin işi düşmez ancak 10 kişi’ye işin düşer Şanlıurfa Saadet Partisi Karaköprü Belediye Başkan adayı Ahmet Güzel Pazar esnafını gezerek esnafın yoğun ilgisinden karşılanarak ve tekrar sizi Belediye Başkanlığı koltuğunda görmekten sevinç duyarız dediler.
 
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49