Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Afrin'den acı haber, 11 şehit
Zeytin Dalı Harekatı'nın 22'nci gününde Afrin'den peş peşe kara haberler geldi. ATAK helikopterinin düşmesi sonucu 2 askerimiz, 1027 rakımlı tepede çıkan çatışmalarda 9 askerimiz şehit oldu.
ATAK HELİKOPTERİ DÜŞTÜ
ATAK helikopterimiz düştü, 2 askerimiz düşen helikopterde şehit oldu. Ardından Cinderisi bölgesinde çıkan çatışmalarda 3 askerimizin şehit olduğu bilgisi geldi.
1027 RAKIMLI TEPEDE ÇATIŞMALAR ÇIKTI
Cinderisi bölgesini de içine alan 1027 rakımlı tepede 3 askerin şehit olmasının ardından çıkan çatışmalarda 6 asker daha şehit oldu.
ŞEHİT SAYISI 11'E YÜKSELDİ
Harekatın 22. gününde, düşen ATAK helikopterinde şehit olan 2 asker ile birlikte şehit sayısı 11'ye yükseldi,11 asker de yaralandı.
1141 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ
TSK'dan operasyona ilişkin yapılan son açıklamada, harekatın başlangıcından itibaren etkisiz hale getirilen terörist sayısının 1141 olduğunu duyurdu.
Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığınca gerçekleştirilen hava harekatıyla terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DAEŞ'e ait sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzisi olarak kullanılan 36 hedef imha edildi.
Afrin'de şehit düşen kahraman askerlerimizin kimlikleri ve memleketleri belli oldu.
Şehit Hamza Karacaoğlu (Giresun)
Şehit Serdar Ege (Eskişehir)
Şehit Koray Karaca (Kırşehir)
Şehit Hasan Kuş (Mersin)
Şehit Burak Akalın (Samsun)
Şehit Halis Koca (Adana)
Şehit Enes Sarıaslan (Gaziantep)
Şehit Oğuzcan Ekiz (Hatay)
Şehit Mehmet İlker Karaman (İzmir)
Şehit Hüseyin Şahin (Samsun)
Şehit Erdem Mut (Kırıkkale)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49