Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Adliyecilerin mutlu günü
Şanlıurfa Adliyesinden Hayati Çoşkun ile Çiğdem Kurt muhteşem bir düğünle dünya evine girdiler.

Şanlıurfa Adliyesinden Av. Hayati Çoşkun İle Katip Çiğdem Kurt’un Yenişehir Çamlık yapılan düğününe Adalet komisyonu başkanı Mustafa Gürbüz, 2. Ağır ceza Hakimi Mehmet Yüksek, Cumhuriyet savcısı Osman Kesler ve eşi Hakim Hatice Tekdemir Kesler, Baro Başkanı Ali Fuat Bucak,  çok sayıda Avukat, Adliye çalışanı, Şanlıurfa ve Mersin’den gelen konuklar ve aileler katıldı.

Karaköprü belediyesi memurunun kıydığı nikahın şahitliğini Adalet komisyonu başkanı Mustafa Gürbüz, 2. Ağır ceza Hakimi Mehmet Yüksek, Cumhuriyet savcısı Osman Kesler ve Av. Serdar Çelik yaptı, Şanlıurfa ve Mersin yöresine ait oyunlarının oynandığı düğünde Damat ve gelin doyasıya eğlendi. Konuklar gelin ve damada takı takmak için kuyruk oluşturdu düğün aile fotoğrafı çekmesi ile  sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49