Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Adliye Lojmanlarına Bombalı Araçla Saldırı
 Tunceli'nin Ovacık ilçesinde adliye lojmanları önünde bombalı araçla saldırı düzenlendi. Saldırıda 3'ü ağır 9 kişi yaralandı.
Tunceli'nin Ovacık İlçesi girişindeki Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan adliye lojmanları önünde teröristler bugün saat 13.30 sıralarında bomba yüklü aracı infilak ettirdi. Patlamada ilk bilgilere göre, lojmanların önündeki zırhlı polis noktasında bulunan 2 polis, adliye lojmanlarında bir savcının eşi ile çevre binalar ve yoldan geçen 6 sivil vatandaş olmak üzere toplam 9 kişi yaralandı.
Patlamayla birlikte bölgeye Ovacık ve Tunceli'den çok sayıda ambulans ile sağlık ekipleri sevk edildi. Patlamanın etkisiyle çıkan yangın, itfaiye ekipleri tarafından söndürülürken, lojmanlar ile çevre binalar ve araçlarda büyük hasar meydana geldi. Bomba yüklü araç patlamanın şiddetiyle parçalanarak etrafa dağıldı.
Yaralılar, ambulanslarla Ovacık Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu öğrenildi.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49