Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi erik sanlıurfaspor valı bayram

Bu haber kez okundu.

Adli tıpta park sorunu
Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu’nun önü araçlarla dolu olurken, otopsi için getirilen cenazenin yakınları, araçlarını park edecek yer bulamıyor.
Şanlıurfa’da yapılan Adli Tıp Kurumu sayesinde cenazeler farklı illere gönderilmekten kurtulurken, kurum çevresinde otopark olmaması sorunlara sebebiyet veriyor. Otopsi çalışanlarının da şikayet ettiği otopark sorunu giderilmeyi bekliyor.
Adli Tıp Kurumu önünden geçen yolun her iki tarafına da araçların park etmesi nedeniyle cenaze yakınlarının araçları için yer kalmıyor. Öte yandan cenazeyi taşıyan cenaze aracı da Adli Tıp Kurumu bahçesine girmekte zorlanıyor. Tıp Kurumu çalışanları da bu anlamda zorluk yaşarken, çalışanlar da araçlarını park edecek yer bulamıyor.
Cenaze yakınları bu anlamda şikayet ederken, Adli Tıp Kurumu yanına otopark yapılması isteniyor. Adli Tıp Kurumu önünde otopark olmaması nedeniyle araçlar yolda park etmek zorunda kalırken, cenaze yakınlarının tepkisi artıyor.
Kuruma cenaze getiren vatandaşlar, araçlarını uzaktaki yerlere park ettiklerini söyleyerek, “Şanlıurfa’da sorunlar hiç bitmeyecek mi? Otopsinin önünde bile araç park edecek yer yok. Bu nasıl bir memleket, buraya bir otopark mı yapamıyorlar? İnsanlar zaten acılı, herkes acısıyla uğraşıyor. Bir de araç park edecek yer bulamıyoruz. Araçları uzakta bırakmak zorunda kalıyoruz. Buraya acilen bir otoparkın yapılması gerekiyor” dedi.
Otopsi çalışanları da çevrede araç park edecek yerin olmamasına tepki göstererek bu sorunun giderilmesini istedi. Adli Tıp Kurumu çevresinde oturan kişilerin de araçlarını gelişigüzel park ettiğini söyleyen vatandaşlar, bu duruma tepki göstererek, “burada zaten otopark yok, bari insanlar durduk yere araçlarını buraya park etmesin. Burası, cenaze sahiplerine ayrılsın. Bu çevrede oturan insanlar, yol kenarına ve Adli Tıp Kurumu önünde araçlarını park ediyor. Öncelikle bu sorunun giderilmesi gerekiyor” diye konuştu.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48