Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

ADIYAMANLI ÇOCUKLARIN FAKIBABA HAYRANLIĞI
 Gençlik ve Spor Bakanlığının düzenlediği “Seyyah Bizim İller ” projesi kapsamında Şanlıurfa’ya gelen Adıyamanlı çocuklar, Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’ya hayranlıklarını gizleyemedi. 
“Seyyah Bizim İller” projesi çerçevesinde Şanlıurfa’ya gelen Adıyamanlı 100 çocuk, Eyüp Peygamber’in çile çektiği mağaranın bulunduğu bölgede gezi ve incelemelerini sürdüren Fakıbaba ile karşılaştı. Hep birden makam aracının yolunu kesen gençler Fakıbaba ile fotoğraf çektirmek için bir biriyle yarıştı. Çocukların ve gençlerin kendisine ilgisini karşılıksız bırakmayan Fakıbaba, her biriyle ayrı ayrı tokalaştı. Adıyamanlı çocukların sevgisi karşısında neye uğradığını şaşıran Fakıbaba, gençlerle bir süre sohbet etti. Fotoğraf çektirerek sevgilerini ve hayranlıklarını Fakıbaba’ya gösteren Adıyamanlı gençler ”Başkanım sizi basından takip ediyoruz. Çok başarılısınız. Çok çalışkansınız. Komşu iliniz Adıyamanlı olarak sizi çok seviyoruz ve taktir ediyoruz.”dediler   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49