Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Açılışı Faruk Çelik Yaptı
Eyyübiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'nin talimatlarıyla merkez ve kırsal mahallelerde çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Belirlenen program ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda yapımına başlanılan kırsal konakların açılışları da yapılmaya başlandı. Karaman ve Taşlıca mahallelerinde yapımı tamamlanan kırsal konakların açılışı Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'n katılımıyla yapıldı. Karaman mahallesinde 420, Taşlıca mahallesinde 300 metre karelik alana sahip olan konaklar vatandaşların hizmetine sunuldu. 100 iş günü içinde tamamlanan kırsal konaklar, bölge sakinlerinin hem mutlu günlerinde kullanabilecekleri hem de üzüntülü günlerinde taziye evi olarak faydalanabilecekleri alan olarak faaliyete girdi. Kırsal konaklar için düzenlenen açılış törenine Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Ak Parti Şanlıurfa Milletvekilleri Halil Özcan, Kemalettin Yılmaztekin, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile vatandaşlar katıldı.
Kırsal Konakların açılışı için Karaman mahallesinde düzenlenen törende konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Eyyübiye Belediyesi olarak kırsal ve merkez ayırımı yapmadan çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Başkan Ekinci konuşmasında şunları söyledi," Bugün burada Karaman kırsal mahallemizin kırsal konak açılışı için bir araya gelmiş bulunmaktayız. Ak Parti'nin Ak Belediyecilik örneklerini güzel bir şekilde sergilemeye çalışıyoruz. Hizmet ettiğimiz kırsal olsun şehir merkezinde olsun. Sizler her seferinde Ak Parti'nin girdiği bütün sınavlarda elinizden gelen desteği sağlamış insanlarsınız. Dolayısıyla da sizlere de hizmet etmek bizim için bir borç ödemedir. Bu kırsal kırsalda ya da şehir merkezinde bütün bu çalışmalar belli bir program dâhilinde oluyor. Burada gerek nüfus olayı, gerek hizmeti ne kadar alıp almadığı konusu vardır. Bütün bunlar gözden geçirilerek bu çalışmaları yapıyoruz. Bugüne kadar 118 kırsal mahallemiz ve bağlı mezralarda dikkate alındığında 300 kırsal yerleşim alanının tümüne girmiş bulunmaktayız. Kiminin Stabilize malzemesi yapılmış, kiminin mezarlık düzenlemesi yapılmış, kimi yerlerde kırsal konak ve yine de tabii ki gerek camii ve Kuran Kursu bakım ve onarımları da yapılmıştır. Sizlere bir de kırsal konaklarla ilgili birkaç bilgi de vermek istiyorum. Gerek bizim sıfırdan yaptıklarımız, gerek vatandaş belediye işbirliği ile yapılanlar, gerekse de yarım kalmış yerlerin devredilmesiyle alınmasıyla beraber bugüne kadar 100 tane kırsal konak bitirilmiş durumdadır. Tabiî ki yeter mi değil. Çok daha fazlasını yapmak durumundayız. Ama dediğim gibi 3 yıllık süre zarfında sizlerin de gördüğü gibi sözümüzü tutmuşuz ve daha fazlasını yapmışız yapıyoruz. "

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli de," Çok kıymetli kahraman Karamalılar hepinizi selamlıyorum. Belediye Başkanımız dile getirdi. Gerçekten Ak Parti Belediyelerin yaptığı hizmetler belli yapacaklarımız belli. Zaten bizim yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. " dedi.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin ise Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederek," Bugün Eyyübiye Belediyemizin çok güzel hizmetlerinin açılışında bulunuyoruz. Taşlıca mahallesine uğradık şimdi ise Karaman mahallesindeyiz. Gerçekten güzel hizmetler ve olağanüstü hizmetler hayata geçirilmiş. Renklerinin pozitifliği bile insan ayrı bir enerji veriyor. Gittiğimiz her yerde Eyyübiye Belediyesinin güzel hizmetlerini görüyoruz. " ifadelerini kullandı.
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Halil Özcan merkez kırsal ayırımı yapmadan çalışmalarını sürdüren Eyyübiye Belediyesine teşekkür ederek bu çalışmaların devamını diledi. Milletvekili Özcan," Belediye Başkanımıza ve Milletvekili arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Belediye Başkanımıza bölgeye yaptığı hizmetlerden dolayı da çok teşekkür ediyorum. Gittiğimiz her yerde Eyyübiye'nin yüzünü gördük. Bugün burada ve Taşlıca da açılışlarımızı yapacağız. İnşallah hayırlı günlerde sevinçli günlerde kullanırsınız." dedi.
Ak Parti Şanlıurfa İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül de konuşma kürsüsüne 'Evet' tezahüratları eşliğinde geldi. Başkan Beyazgül de referandum sürecinde güçlü bir 'Evet' istediğini belirterek," Öncelikle Eyyübiye Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir tesis yapmış. İnşallah her yönüyle bunlardan faydalanacaksınız. Tabii Başkanımız çalışkan ve birçok yere bu güzel çalışmaları yapıp başka hizmetlerde de bulunuyor. Ona da güzel bir alkış alalım ki bu çalışmaların devamı artarak gelsin." şeklinde konuştu.
Açılış kurdelesini kesen Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik de çoşkulu bir şekilde karşılandı. Mahalleye gelişinde alkış, zılgıt ve 'Evet' sesleriyle karşılanan Bakan Çelik ise," Milletvekillerimiz, Belediye Başkanı arkadaşlarımız sağ olsunlar, il Başkanımız açılış için geldiler. Bende katılacağım dedim ve gecikmeli de olsa sizlerle görüşmekten, sizlerle buluşmaktan büyük bir memnuniyet duyuyorum. EVET, EVET sesleriyle buraları inletiyorsunuz. Bugünlerde 16 Nisan’a doğru giderken EVET kelimesinin ne kadar değerli olduğunu Karaman Mahallesi çok iyi biliyor” dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49