Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Açılışı Bakan Faruk Çelik yaptı
Eyyübiye ilçesi Bahara mahallesinde yapımı tamamlanan 15 Temmuz Gençlik Merkezi açıldı. Açılışa Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, AK Parti İl başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Cumhuriyet Baş savcısı Uğurhan Kuş, İl emniyet müdürü Veysel Tipioğlu, kamu kurum müdürleri ile öğrenciler katıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "17 spor kompleksimiz de faal durumdadır. Eyyübiye Belediyesi, en genç nüfusa sahip bir ilçe. Tabi ki bu yönüyle gençliğe önem veriyoruz. Gençliğimize önem vermeye devam edeceğiz. 15 Temmuz Gençlik Merkezimizin içerisinde 24 farklı spor salonu ile gençlerimize hizmet edeceğiz. Gençlerimize hayırlı olsun" dedi.
Şanlıurfa'da Eyyübiye Belediyesinin en genç nüfusu sahip bir ilçe olduğunu vurgulayan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk, 15 Temmuz Gençlik Merkezini Buhara Mahallesi gençliğine kazandıran Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci'ye teşekkür etti. Gençlere değer verdiklerini ve gençliği sporla, vatan aşkıyla buluşturmayı arzuladıklarını belirten Bakan Çelik, Şanlıurfa'nın diğer illere örnek olması gerektiğini ifade etti.
Yapılan açıklamaların ardından açılış kurdelesi kesilerek Bakan Çelik ve beraberindekiler gençlik merkezinde incelemelerde bulundu.
3500 metre kare alan üzerine inşa edilen ve toplam 5 kattan oluşan 15 Temmuz Gençlik Merkezi bölgenin büyük bir ihtiyacını karşıladı. 2050 metrekare inşaat alanı, 1470 metrekare kapalı alanı ile Gençlik Merkezinde, 2 adet fitnees salonu, 1 konferans salonu, 1 kütüphane, 15 adet derslik, 2 adet masa tenisi salonu, 2 adet satranç hobi alanı, 1 adet voleybol sahası bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49