Öne Çıkanlar urfahaber urfa Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Açık olan panolar kapatıldı
Naçi ÇETİNDAĞ
Şanlıurfa merkez Ulucanlar köyün ilköğretim okulunda dedaş’a ait 3 elektrik trafosu haberimiz üzerine DEDAŞ tarafından açık panolar kapatıldı.
 
Şanlıurfa merkez bağlı 3 köyün öğrenim gördüğü Ulucanlar ilköğretim okulunda bahçesinde bulunan Elektrik trafoları büyük tehlike arz ediyor. Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ulucanlar köyü halkından Bedir Demirkır” 3 trafodan biri batlarsa okulda öğrenin gören çocuklar zarar görebilir.  insanın canı bu kadarımı ucuz yıllardır ihmal edilen köy trafoya ait panolar açık bir şekilde duruyor. Trafo dan  bir kablo kopsa Allah bilir ne olur  küçük yaştaki çocukların oyuncak haline gelmiş yetkililere  şimdiye  kadar duyarsız kaldılar şimdi onlara sesleniyorum can kaybı olmadan bu trafoları okul bahçesinden kaldırılmadır” dedi.
 
 
Haberimiz üzerine Dedaş tarafından açık olan  panolar kapı takıldı üzerine küpe vurularak öğrencilerin rahat bir nefes aldığı belirtildi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49