Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Açık Kapı Birimine En Çok İş Başvurusu Yapılıyor

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin tarafından kurulan “Açık Kapı” birimi Şanlıurfa Hükümet Konağı girişi ve İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü olmak üzere iki noktada hizmet veriyor.

Açık Kapı biriminde görevliler vatandaşın talepleri, beklentileri, şikayetleri dinlenip kayıt altına alıyor. Yapılacak analizler sonucunda yeni bir hizmet anlayışının ortaya konacağı birimle vatandaşların sorunlarına birinci elden süratle çözüm bulunması hedefleniyor.

Şanlıurfa'da çok kısa bir süre içerinde faaliyet giren Açık kapı birimi bir ay içinde 300 kişinin taleplerini aldı, 100 kişinin talebi ise olumlu sonuçlandı. Vatandaşlar Açık kapı birimine en çok iş başvurusunda bulunuyor onu takiben elektrik sorunu, İş-Kur faaliyetleri ve yardımlar ön planda oluyor.

Açık kapı birimi görevlileri vatandaşlardan alınan talepleri gerekeli kamu kurum yetkililerine aktarıyor. Yetkililer yapılan değerlendi sonucunda vatandaşları geri dönüş sağlıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Mehmet Emin polat 4 yıl önce

E sınıfı src piskoteknik şöför işi aryorum

banner24

banner49