Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Acemi hırsız güvenlik kamerasını unuttu
Şanlıurfa'da  tonercilik yapan bir iş yerine giren hırsızlar 5 saniye'de bin 500 TL'lik telefonu çalarak kayıplara karıştı.
 Olay Eyyübiye ilçesi Sarayönü caddesinde bulunan Özdiker Halep çarşısında meydana geldi. İddiaya göre Tonercilik yapan Mehmet Mirzaloğlu müşterilerle ilgilendiği esnada dışarı çıktı. Bunu fırsat bilen 2 kişi ise  dükkana girmek istedi. Bir kişinin kapıda beklediği hırsızlık anında bir diğer kişi ise içeri girerek masa üzerinde bulunan Bin 500 TL'lik cep telefonu alarak kaçtı.
 Hırsızlık olayından 5 dakika sonra uyanan Mehmet Mirzaloğlu, Ben müşterilerle ilgileniyordum. Kısa süreliğine dışarı çıktım ve iki kişi içeri girmek istedi. Biri kapıda duruyor ve diğeri içeri girip masa üzerindeki telefonu alıyor.Polise gidip suç duyurusunda bulunduk. Ümit ediyoruz kısa sürede yakalanırlar."Dedi.
 Öte yandan ise, yaşanan hırsızlık anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayıt edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49