Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sosyal medya sırnek sırrın

Bu haber kez okundu.

Açanal Emniyet Caddesi Esnafını Gezdi
Sivil Toplum Kuruluşları (STK) ziyareti kapsamında Kent Konseyi’ni ziyaret eden AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerinin Türkiye’nin miladı olacağının altını çizerek 24 Haziran sonrası şehri hep birlikte yöneteceklerini söyledi.
Kent konseyinin kentin damarları olduğuna dikkat çeken AK aday Açanal, “Ben bu kenti sizlerle beraber yürüyerek temsil etmeye talibim” dedi.
Şanlıurfa milletvekili listesinde 30 yıllık Eczacı Zemzem Gülender Açanal’ın yer almasından duydukları memnuniyeti ifade eden Kent Konseyi Başkanı Erkan Sözen, “Açanal örnek bir kişilik, çizgisi belli bir kardeşimiz. Listede yer alması bizleri oldukça mutlu etmiştir” diye konuştu.
AÇANAL EMNİYET CADDESİ ESNAFINI GEZDİ
Kent Konseyi ziyaretinin ardından Emniyet Caddesinde esnaf ziyareti yapan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal esnaftan Cumhurbaşkanı ve partisi için destek istedi.
Emniyet Caddesindeki taksi durağına konuk olan AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Adayı Zemzem Gülender Açanal taksi esnafıyla söyleşi yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49