Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Açanal'a Kadınlardan Tam Destek

24 Haziran’da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği genel seçimleri öncesinde AK Aday Zemzem Gülender Açanal her gün şehrin farklı bir noktasında esnaf ve vatandaş ziyaretleri gerçekleştirerek 24 Haziran seçimleri için vatandaşlardan destek istiyor. Seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği noktalarda özellikle kadın seçmenlerden yoğun ilgi gören Açanal, " AK Parti hükümeti 16 yıldır kadına her alanda destek oldu olmaya da devam edecektir" dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zemzem Gülender Açanal, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor, Açanal, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği her yer de Urfalı kadınların yoğun ilgisi ile karşılanıyor.

Ziyaret ettiği her noktada Şanlıurfalı kadınların sıcak ilgisi ile karşılaşan AK Aday Açanal, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa'mıza ve memleketin kadınlarına değer verdiği için Şanlıurfa milletvekili aday listesine iki kadın vekil adayı ekledi. Bizler Şanlıurfalı hemşerilerimizin emrindeyiz istediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz. AK Parti hükümeti 16 yıldır kadına her alanda destek oldu olmaya da devam edecektir " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49