Öne Çıkanlar Ahmet Demir Sağlık Bakanlığından 143 ilacın pasife alınmasıyla ilgili açıklama Zabıta Haftasını Kutladı Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk İŞKUR Kura çekim sonuçları açıklandı

Bu haber kez okundu.

Abdullah Yeşil müracaatını yaptı
Şanlıurfa Yeminli Mali Müşavir Abdullah Yeşil Ak parti'den resmi başvurusunu yaptı
Aday adaylığı başvurularının 6. Gününde AK Parti il binasına gelen Yeminli Mali Müşavir Abdullah Yeşil resmi başvurusunu yaptı. Başvurusunu yapan Abdullah Yeşil Adaylığının Urfa’ya ve Urfalılara hayırlı olmasını diledi.
AK Parti’nin inancının ve misyonun partisi olduğunu ifade eden Yeşil; ‘‘AK Parti bizim inancımızın misyonumuzun partisidir. Biz onun için hep AK Partili olduk.  Ben 4 nedenden dolayı AK Parti’den aday oldum. 1’inci nedenimiz yeni bir Türkiye kuruluyor. Bu yeni Türkiye kurulurken burada olmak istedik. 2’incisi bir çözüm süreci var. Bu çözüm süreci ülkenin temel bir problemi çözmek için varız. Çözüm sürecinde buradayız. 3’üncü neden ülkede paralel güçlerin saldırıları dolayısı ile partimizin Reisicumhurumuzun ve Başbakan’ın yanındayız. 4’üncü neden ise küresel güçlerin ülkeye olan saldırılarından dolayı bugün burada aday adayı olduk’’ dedi.
ABDULLAH YEŞİL KİMDİR
01 Ocak 1964 yılında Şanlıurfa’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Şanlıurfa’da tamamladı.  Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Bölümü'nden mezun oldu. Yönetim ve Organizasyon Anabilim Dalında "Doğu ve Batı Yönetim Bilimi Düşüncesinin Öncüleri Machiavelli ve Nizamü'l Mülk Örneği" adlı Tezi ile Yüksek Lisans çalışmasını tamamladı. Çalışma Bakanlığında "Resmi Arabuluculuk görevinde bulundu.  Şanlıurfa SM. Mali Müşavirler Odası başkanlığında 2 dönem bulundu. Halen Şanlıurfa'da Yeminli Mali Müşavir olarak çalışmaktadır. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49