Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

800 Kişilik yeni yerine taşındı
Özel İpekyolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Konuklu beldesinde yeni yaptırdığı 800 kişilik binasına taşındı.
 
Özel İpek Yolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi 2 .yılında güçlü öğretmen kadrosuyla ve personelleriyle acil tıp teknisyenliği bölümü, anestezi bölümü, hemşirelik bölümü  ile Konuklu beldesinde yapılan 800 kişilik  binasında öğretime devam ediyor.
 
Şanlıurfa Özel İpek yolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi gençleri meslek edindirmek, yüksek öğretim imkânı sağlamak ve ülkemizin sağlık alanında ihtiyaç duyduğu alanlarda nitelikli bireyler yetiştirmek amacıyla Mustafa Çınar başkanlığında 2012 yılında kuruldu. Okulun fiziki şartları ile ders programlarının içeriği sağlık sektörlerinin ihtiyaçlarını karşılayacak tarzda hazırlandı. Öğrencilere sunulan eğitimler, dünya ve AB meslek standartlarına uygun, modern araç ve gereklerle desteklendi. Seçilen mesleki dallar günümüz iş okullarına ve sektör el ihtiyaçlarına uygun olarak seçildi.
 
Şanlıurfa Özel İpek yolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi yönetim kurulu başkanı Mustafa Çınar yeni 800 kişilik okulda yaptığı açıklamada” Şanlıurfa halkı bize çok büyük bir teveccüh ettiler gecen yıl eğitim öğretim dönemimde Karaköprü beldesinde  Özel İpek yolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesini açmış bulunmaktayız bize yapılan büyük yoğun ilgiden dolayı Karaköprü’deki binamız bize yetersiz geldi. biz öğrencilerimize daha iyi bir hizmet vermek için Konuklu beldesinde 800 kişilik okul açtık Şanlıurfa halkına hayırlı olsun Konuklu beldesinin halk otobüslerini hizmete koymuş bulunmaktayız ayrıca Konuklu beldesinde büyük bir binayı kiralayarak veya satın alarak okulda yatılı kalmak isteyen öğrencilerin için okula yakın bir binayı yurt olarak yapmayı planlıyoruz” dedi.

Özel İpek yolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi genel müdürü İbrahim Biber” İpek yolu sağlık meslek lisesi büyük adımlarını atmış bulunmakta hem Urfa, hem Adana’da yaklaşık 1000 tane öğrencisi ile sağlık konusunda çok büyük adımlar atmaktadır. Öğrencilerimize kaliteli eğitim öğretim vermekteyiz her şey öğrencilerimizi iyi bir sağlıkçı olarak yetiştirmek ülkemize kazandırmak istiyoruz” dedi.

Özel İpek yolu Anadolu Sağlık Meslek Lisesi müdürü Semra Hoca” daha önce eski okulumuzda eğitim vermekteydik şimdi 800 kişilik okulumuza geçmiş bulunmaktayız okulumuzun bir takım eksiklikleri vardı onları tamamladık öğrencilerimizi daha geniş daha güzel imkanlar sunabilmek adına okulumuz tam teşkilatlı olarak kuruldu. Şuan itibariyle hiçbir eksiğimiz yok bizim sloganımız eğitimi, eğitim, eğitim diyoruz”ded

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48