Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

80 Bin metrekarelik park
 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden 80 bin metrekarelik Selahaddin-i Eyyübi parkında yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
Selahaddin-i Eyyübi parkında sürdürülen zemin ve çevre düzenleme çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Nihat Çiftçi, çalışmaların hızlı bir şekilde tamamlanacağını belirtti.
Sosyal donatıların mevcut olacağı modern park ile bölge vatandaşının yıllardır beklediği yaşam alanını halkın hizmetine sunacak olan Büyükşehir Belediyesi, parkın hızlı bir şekilde tamamlanması için çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdürüyor.
Selahaddin-i Eyyübi  Parkının Şanlıurfa'ya ve bölge insanına hayırlı olmasını dileyen Başkan Nihat Çiftçi, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ahmet Yesevi Mahallesinde yaşayan vatandaşlarımıza ciddi anlamda hayat verebilecek dev parkımızın yapım çalışmalarını inceledik. Geçtiğimiz günlerde projenin temelini atmıştık. Bugün ise yürütülen çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü görmekteyiz. Şanlıurfa'nın hemen hemen panaromik bakımından en güzel noktasındayız. İnşallah 80 bin metrekarelik bu parkımızda kuracağımız sosyal alanlarla, yüzme havuzuyla, yürüme alanları ve meydanlarıyla bölge halkımızın nefes alabileceği, spor yapabileceği alanlarla Şanlıurfa'ya hizmet verecek. Büyükşehir Belediyesi olarak bu projeyi hızlı bir şekilde bitirip Şanlıurfalıların hizmetine sunmayı arzuluyoruz" dedi.
Selahaddin-i Eyyübi Parkının yanı sıra diğer park, bahçe ve yeşil alan konularında Şanlıurfa'nın tüm ilçeleriyle ilgili çalışma yapıp proje hazırladıklarını ifade ederek, "Allah'ın izniyle önümüzdeki zamanlarda bu projeleri bir bir hayata geçirip Şanlıurfa'nın refah seviyesini yükselteceğiz. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. İşimizin başında, alanda ve sahadayız. Şanlıurfa'yı seviyoruz, Büyükşehir her yerde" dedi.
İncelemeleri esnasında Büyükşehir Belediyesi tarafından Organize Sanayi Kavşağında başlatılan çalışmaları da inceleyen Başkan Nihat Çiftçi, sürdürülen çalışmalar hakkında bölgede bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49