Öne Çıkanlar ümgeneral Koç Şanlıurfada Şanlıurfada Yağmur Bereketi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi gıda

Bu haber kez okundu.

8 İlden 94 Sporcu Katıldı
2016 - 2017 Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Güneydoğu Anadolu Bölgesi Grup müsabakaları 21 - 22 Ocak 2017 tarihleri arasında Şanlıurfa’da yapıldı.
8 İLDEN 94 SPORCU KATILDI
Spor Genel Müdürlüğü, Spor Faaliyetleri Daire Başkanlığı tarafından organize edilen Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi kapsamında yapılan Judo Grup Müsabakaları 21 – 22 Ocak 2017 tarihleri arasında Şanlıurfa Karaköprü Gençlik Merkezi Spor Salonunda 8 ilden 40 bayan ve 54 erkek sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.
Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması gibi hedefler doğrultusunda düzenlenen Analig grup müsabakalarına olan yoğun katılım yüzleri güldürdü.
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, kentte yapılan müsabakaya katılan 8 il ve sporcuları tebrik etti.
Şanlıurfa’nın misafir perver bir kent olduğunu dile getiren Müdür Keşküş, Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Güneydoğu Anadolu Bölgesi Grup müsabakasının Şanlıurfa’da yapılmasında emeği olan Analig İl Koordinatörü Müjdat Kılıç’a teşekkür etti.
Takımların karşılaşmalarda büyük mücadele verdiğini belirten Müdür Keşküş, “Sporcularımız gerçekten çok iyi hazırlanmış büyük mücadeleler yaşandı. Bizler hem kentimizde 8 ili ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor hem de Erkeklerde Şanlıurfa’nın 1. olması mutluluğumuzu ikiye katlıyor. Tüm sporcularımızı tekrar canı gönülden tebrik ediyorum”   
Anadolu Yıldızlar Ligi Judo Güneydoğu Anadolu Bölgesi Grup müsabakasında dereceye giren iller şöyle;
Kızlar
1-Siirt
2-Gaziantep
3-Batman
4-Şırnak
5-Kilis
Erkekler
1-Şanlıurfa
2-Siirt
3-Batman
4-Gaziantep
5-Mardin
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49