Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

70 Mahallemizden 67’sinde sorun kalmadı
 Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba kentteki 70 mahalleden yalnızca 3’ünün eksikliklerinin kaldığını belirterek 3 mahallede de çalışmalarının aralıksız devam ettiğini söyledi. Fakıbaba, 70 mahallenin sorunlu 3 mahallesinde de şuan çalıştıklarını belirtti. Diğer mahallelerde birkaç ufak tefek işlerin kaldığını hatırlatan Fakıbaba, şöyle konuştu;” Şanlıurfa’nın toplam 70 mahallesi var.3 mahallemiz hariç diğer mahallemizde her türlü çalışmayı yapmış durumdayız. Belki birkaç ufak tefek işler kalmış olabilir. Yani yeni gelecek olan ilçe belediye başkanlarımıza 70 mahalleyi en iyi şekilde teslim etmiş olacağız. Şuan sadece 3 mahallemizde çalışmalarımız devam ediyor. Bunlar Yenice Mahallesi, Devteşti Mahallesi ve Ahmet Yesevi Mahallesi. İnşallah bu 3 mahallerimizde de çalışmalarımızı bitireceğiz. Allah’ın izniyle yeni seçilecek 3 ilçe’nin belediye başkanlarına mahallelerimizi pırıl pırıl teslim edeceğiz.”

Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr.Ahmet Eşref Fakıbaba’ya mahalle gezisi ve incelemelerinde eşlik eden Hayati Harran-i Mahalle Muhtarı Ramazan Çiçek ise”Sağ olsun başkanımızdan. Mahallemizi gezip inceleme yaptığında eksikliklerimizi başkanımıza söyledik. Eksikliklerimizi inşallah tamamlayacaklar. Burada belediyemizin açtığı Kadın Destek Merkezi de bizim mahallemize çok faydası oluyor.”dedi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49