Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

70 Kişilik ekibiyle Şanlıurfa’da
Milyonlarca sanatsever tarafından beğeni kazanan ve sayılı dans toplulukları arasında yerini alan Anadolu Ateşi, Şanlıurfa'ya geldi.
Yurtdışı turneleri ve tanıtım çalışmalarıyla dünyanın sayılı dans toplulukları arasında gösterilen Anadolu Ateşi, Şanlıurfa’ya geldi. Cumartesi günü Şanlıurfa Kapalı spor salonunda gerçekleşecek olan Anadolu Ateşi 70 kişilik  kadrosuyla sahne alacak
 
Konu ile ilgili açıklama yapan Anadolu ateşi Grafikleri Kemal Gemici” Uzun bir ardan sonra
tekrar Urfa’ya geldik ayrıca Anadolu ateşi aynı anda bir den fazla gösteri de yapabiliyor. Çin’de de gösteri yapan topluluğumuz var ama genel sanat yönetmenimiz Mustafa Erdoğan’da burada Şanlıurfa’ya geldi. normalde yurt dışında turnelerde olurda bu gösteriye çok önemsediği için burada bir çok yerde farklı gösteriler yapıyoruz burada da farklı gösterilerimiz olacak”dedi. 
 
Anadolu ateşi dansçılarından Ferit Yançatara” Ben daha önce de Şanlıurfa’ya gelmiştim çok güzel karşılaşmıştık yine aynı ilgiyi göreceğimizden eminim ayrıca Urfa için yöresel bir gösteri de hazırlıyoruz” dedi.
 
İlayda Aslan” Urfa’ya benim ilk gelişim çok güzel bir seyirci bekliyoruz Urfa’ya güzel bir gösteri sunacağız 70 kişilik ekiple Anadolu ateşinin güzel oyunlarını sergileyeceğiz yaklaşık 1,5 saat sürecek oyunumuz iki perdeden oluşuyor”dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49