Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

7 Yaş üzeri çocuklara Kuranı Kerim Eğitimi
 Okulların tatile girmesi sebebiyle çalışmalarına hız veren Yenişehir Gençlik Merkezi devam eden Kulüp ve Gençlik akademisi eğitimlerinin yanı sıra 7 yaş ve üzeri gruba Kuran eğitimi vermeye başlıyor.
Halen kayıtların devam ettiği ve Müftülüğün katkılarıyla açılan kursa çocukların ilgisi dikkat çekti.Kuran-ı Kerim eğitimine 30 öğrenci ile başlarken ilerleyen günlerde öğrenci sayısının daha da artacağı ifade edildi.
Şanlıurfa Yenişehir Gençlik Merkezi Müdürü Hamit DERMAN yaptığı açıklamada '' Her Müslüman’ın en önemli vazifelerinden birinin Kuran’ı öğrenmek ve öğretmektir .Bu sebeple böyle hayırlı bir işe giriştik,Kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim’in içinde yaş kuru her şey yazılı, yeter ki insanoğlu onu hakkıyla okuyup hayatına tatbik etsin. Peygamberimiz Hz Muhammed (s.a.v) hadisi şerifinde ‘Sizin en hayırlınız Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir’ buyuruyor. Biz de inşallah hadisin övgüsüne mazhar olmak için çocuklarımızı da bu yolda eğiteceğiz” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49