Öne Çıkanlar urfa sanlıurfa sırnek sosyal medya sırrın

Bu haber kez okundu.

7 şehit çocuğa tablet hediye edildi
ASP il müdürlüğü tarafından 2016-2017 eğitim öğretim yılı birinci dönem sonunda başarılı olan şehit çocukları birer tablet bilgisayar ile ödüllendirildi ve aileleri onuruna yemek verildi.
Düzenlenen programa Şanlıurfa Vali Vekili Ufuk Akıl, AK Parti Milletvekili M.Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici, İl Müftüsü İhsan Açık, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Ahmet Başak, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ertürk, Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, Muharip Gaziler Dernek Başkanı Hasan Aslan, ASP İl Müdür yardımcıları, şehit aileleri ve protokol üyeleri katıldı.
Program kuran-ı kerim tilaveti ile başlayarak protokol konuşmalarıyla devam etti. Şehit Aileleri Dernek Başkanı Mehmet Yavuz, devletimiz her zaman olduğu gibi şehit ailelerimizin yanındadır. ASP İl Müdürlüğümüz tarafından Bugün 7 tane tableti şehitlerimizin çocuklarına vereceğiz. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Bu bilgisayarlar çocuklarımızın eğitimine ve gelişimine katkı sağlayacağını temenni ettiğini ifade etti.
Şanlıurfa Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya, ASP İl Müdürü Hasan Bilici tarafından okulda başarılı olan şehit çocuklarına 7 tablet bilgisayar hediye edeceklerini ve bu konuda destek olmalarını istedi. Biz de ticaret borsası yönetim kurulu olarak hiç düşünmeden bu konuda destek olacağımızı belirttik. Kendi canlarını ülke için feda eden şehitlerimizin çocuklarına değil 7 tablet bilgisayar ne versek azdır. Ticaret borsası yönetim kurulu olarak sürekli şehit ailelerimizin yanında olmaya devam edeceklerini söyledi.
İl müdürlüğü olarak bu güzel etkinliği şu üç temel amaç ile tertip ettiklerini belirten ASP İl Müdürü Hasan Bilici,  “Birincisi: 2016-2017 eğitim-öğretim yılı 1. Dönemin sonunda başarılı olan şehitlerimizin çocuklarını hep beraber tebrik etmek, ödüllendirmek, böylece de başarılarının artarak devam etmesi için kendilerini teşvik etmektir. İkincisi: aziz şehitlerimizin değerli aileleriyle bir akşam yemeğinde bir arada olmak ve onlar ile hasb-ı hal etmektir. Üçüncüsü: mübarek şehitlerimizi saygı ile hayır ve hasret ile yâd etmek ve hatıralarını canlı tutmaktır” dedi.
Bilici,” Şehitlerimiz geçmişimizde doğmuş geleceğimizi de aydınlatan umut ışıklarımızdır. Bu sebeple geçmişimizi ve şehitlerimizi ne kadar iyi anlar ve ne kadar iyi okur isek; geleceğimizide bir o kadar güven ve başarı ile inşa edebiliriz dedi.Ayrıca çocuklarımıza tablet bilgisayarları hediye etmeleri için bizler tarafından kendilerine götürülen teklifi hiç tereddüt etmeden, büyük bir keyif ile kabul eden Şanlıurfa ticaret borsamızın sayın başkanı Mehmet Kaya ve değerli yönetim kurulu üyelerine de huzurlarınızda kendim ve müdürlüğüm adına hasseten teşekkürlerimi arz ediyorum” dedi.
AK Parti Milletvekili M.Ali Cevheri, Şehit ailelerinin canlarından bir can olan evlatlarını vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğrunda şehit verdiğini belirtti. Milletvekili Cevheri  ‘Bizler ne yapsak şehitlerimizin hakkını ödeyemeyiz. Şehitlerimizin emaneti olan ailelerine sahip çıkmak bizim en önemli görevlerimizdendir.’ dedi.
Şanlıurfa Vali Vekili Ufuk Akıl ise, şehit çocuklarının Türkiye’yi güçlendirecek güce sahip olduklarına inandığını aktardı.
Akıl,“Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Vali Çiçek, “Bu vatan için her zaman varım diyen vatandaşlarımız var. Ülke olarak bugün de biriz yarın da bir olacağız. Vatanımızın birliğini, bütünlüğü, kardeşliğini sağlamak, güçlü devlet olmak için çaba sarf etmek hepimizin görevidir ” şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından şehit çocuklarına tablet bilgisayarları hediye edildi. Şehit çocukları ve aileleri okulda başarılı oldukları dolayısıyla, ASP İl Müdürlüğü tarafından ödüllendirildikleri için Şanlıurfa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Bilici’ye teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49